Seguim millorant
ALINEACIÓ

 

Biel (1q,2q,3q,4q), Adrià (1q,3q), Xavi (1q,3q,4q), Lukas (1q,2q,4q), Andreu (1q,3q), Ibai (1q,2q,3q,4q) i Aaron (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Max (2q,3q), Iraitz (2q,4q) i Sergi (2q,4q).

 

0-1  (1r Q).

0-2  (1r Q).

1-2  AARON (1r Q).

2-2  AARON (3r Q).

3-2  IBAI (3r Q).

4-2  IBAI (3r Q).

4-3  (4t Q).

 

 

GOLS
Aaron
Andreu
Lukas
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM  Per Josep Aliau, ed. I.F.

 

Segon partit de la segona fase, i segona victoria. El partit començava amb jugades alternades per part dels dos equips per avançar-se al marcador, però va ser el Perelló qui es va avançar amb un 0-2. A l’útim segon del primer quart, Lukas va pressionar una pilota al defensor que al voler refusar, li va donar la pilota a Aaron, i amb jugada individual va fer l'1-2. El segon quart va ser igual que el primer, però el marcador no es va moure.

 

El tercer quart va ser el millor de l’Escola, capgirant el marcador fins el 4-2, i no deixant que el Perelló passés del mig del camp. L’últim quart va tenir de tot. Faltes dubtoses en contra de l’Escola, 2 minuts de temps afegit, gol anul·lat a l’Escola (molt dubtós), i va retallar distàncies el Perelló amb el 4-3.

 

El marcador hagués pogut ser més ampli, ja que a l’últim quart i amb els visitants buscant l’empat, vam tenir 4 ocasions molt clares sense tenir encert.

 

Content per veure al partit aspectes entrenats aquella mateixa setmana.

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz