4 errors i un xut des de 40 metres condemnen a les caveres
ALINEACIÓ

Emma (90'), Lara (20'), Peque (65'), Ada (90'), Júlia (90'), Carla (75'), Cris (65'), Falcao (70'), Ivette (65'), Joana (65') i Lídia (75'). 

 

SUPLENTS: Cinta (25'), Sandra (50'), Xula (15'), Alba (15'), Maria (50') i Karen (30').

GOLS

0-1 (8'). 

0-2 (37').

0-3 (45').

0-4 (46').

0-5 (65').

 

 

Lídia
Sandra
Maria
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

Partit equilibrat

Partit jugat en un terreny de joc molt enfangat per culpa de la forta pluja que minuts abans del partit. Hi havia zones on la pilota rodava moltissim i en zones es frenava en sec. Al minut 8, amb un error de sortida de pilota, l'equip barceloní va aprofitar per obrir el marcador, també fruit de la passivitat defensiva. Abans, però, Joana va perdonar el 1-0 quan per velocitat marxava de les rivals i es plantava sola davant la portera amb dues companyes més. En un altre error de sortida de pilota, per falta d'activitat, va arribar el 0-2, amb una falta des de la frontal de l'àrea. Poc després, al temps de descompte de la primera meitat, un mal refús de la portera l'aprofitava una jugadora des d'uns 40 metres i marcava el 0-3, abans del descans.

 

A la segona meitat, l'equip local va estirar les línies en busca de posar-se al partit i, en un contraatac amb una indecisió entre una defensora i la portera, aprofitava l'equip visitant per fer el 0-4. A partir d'aquí, el conjunt local va despertar i va gaudir de vàries ocasions per ajustar el marcador. La primera, un cara a cara de Júlia amb la portera, però la pilota va sortir fregant el pal. La segona, un penal molt clar que li van fer a Lídia però que l'àrbitre no va xiular. La tercera, un contra un de Joana que va xutar pel pal curt de la portera i va anar al lateral de la xarxa. La quarta, un llançament de falta de Carla que va sortir fregant el traveser. I una última ocasió d'Alba que no va acabar de rematar bé. Amb tot, un altre error en la sortida de pilota ens van fer el definitiu 0-5.

 

Partit que serveix per corregir errors i aprofitar-los per poder puntuar en aquesta lliga tant dura. A seguir lluitant per aconseguir l'objectiu!


 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz