Derrota a pilota aturada
ALINEACIÓ

Àlex (80'), Mora (60'), Llambrich (40’), Canya (80’), Arderiu (80’), Joan Maria (80’), Aleix (60’), Pardo (70’), Aaron (60’), Didac (60’), Iker (60’).

 

SUPLENTS: Berti (30’), Canos (40’), Ramon (30’), David Reverté (40') i Alex Pérez (20').

 

1-0 (2').

1-1 IKER (12'). Recull el refús de porter i marca a porteria buida.

2-1 (24').

2-2 AARON (48'). Marca de vaselina des de fora de làrea després de rebre una passada en profunditat.

3-2 (51').

4-2 (60').

5-2 (82').

 

GOLS
Joan Maria
Mora
Iker
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Primer desplaçament de la temporada i visita a un dels camps més petits de la categoria. Sabíem perfectament on anàvem i de la manera que jugaria l’equip local, però diferents errades per falta d’experiència ens van condemnar a la derrota amb 4 dels 5 gols a pilota aturada.

 

El partit començava malament. Al minut 2 ja s’avançava l’equip local. Els nostres jugadors no havien sortit al partit igual com van fer al partit anterior i la falta d’actitud al començament es va pagar amb un gol en contra només començar.

 

L’equip es va començar a posar al partit i, als pocs minuts, Iker recollia el refús del porter a un xut de Pardo i feia l’empat a 1. Semblava que tornava a començar un nou partit, però en una falta feta sobre un jugador d’esquena a porteria i tancat a la banda propiciaria la centrada i segon gol local.

 

Descans i el partit no tenia un clar dominador en quant al joc ja que les petites dimensions obligaven a jugar molt directe als dos equips.

 

La sortida al segon temps va ser molt bona i Aaron feia l’empat a dos que donava esperances de treure alguna cosa positiva.

 

Arribaria el tercer gol local en un penal d’aquells que tantes tertúlies proporcionen a la televisió. Centrada del jugador de banda local i Berti en el seu ímpetu per tallar la centrada ho faria primer amb la cama i després amb el braç.

 

Tornaria a marcar l’equip local en una nova falta ingènua a un jugador d’esquena a porteria i el 4-2 semblava ja definitiu. A 5 minuts per al final, una bona combinació entre Dídac i Alex Pérez acabaria amb xut de Dídac i el defensor sota pals trauria la pilota primer amb la cuixa i després amb el braç. Aquí no va haver-hi penal tot i les protestes que van suposar l’expulsió de l’entrenador cavero.

 

Ja quan passaven 2 minuts del temps reglamentari, arribaria el cinquè gol local i únic de jugada després de resoldre molt bé davant el porter un contraatac quan els caveros estaven abocats en busca del gol.

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz