La ratxa ha de seguir als entrenaments

SI CREUS, ÉS POSSIBLE. L'Aleví C va remuntar el gol del Catalònia i va resistir a l'últim quart amb Maxi jugant de porter per la lesió d'Ian. FOTO: J.Bayo

ALINEACIÓ

Ian (1q,2q,3q,), Luca (1q,3q,4q), Eric Navarro (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q), Yeray (1q,2q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q) i Maxi (1q,2q,3q + 4q porter).

 

SUPLENTS: Jaume (2q,3q,4q) i Josep (2q,4q).

 

0-1 (1r Q). 

1-1 MAXI (2n Q). Rep una passada a la banda dreta i, després d'una petita conducció, prova una vaselina que passa per dalt del porter.

2-1 MAXI (2n Q). Nova internada per banda dreta de Maxi que acaba amb un fort xut, quasi des de la línia de fons i sense angle, que entra per tot l'escaire.

3-1 MAXI (2n Q). Gran recuperació en defensa d'Ian al mig del camp en banda esquerra. Ell mateix segueix amb una conducció abans de fer la passada precisa a Maxi, que entra dins de l'àrea i no falla davant del porter.

3-2 (3r Q). 

GOLS
Ian
Yeray
Jaume
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Gran victòria en el debut com a locals en Lliga Aleví. L'equip arribava amb la moral més alta, després de la victòria en la primera jornada al camp del Jesús i Maria (1-3). Necessitàvem una dosi de confiança per poder afrontar els partits des d'un altre punt de vista.

 

L'Escola, però, no va sortir amb la màxima intensitat i ho pagaria abans del primer minut, en la primera jugada de partit. La falta de contundència al darrere i la facilitat per creuar les línies va fer que els visitants entressin a l'àrea fàcilment i marquessin el primer del partit. A partir d'aquí, l'equip ja es va situar al partit. Durant el primer quart no es va moure el marcador.

 

El segon quart va canviar molt, i vam poder marcar 3 gols per remuntar el partit. Una ràpida acció col·lectiva, una genialitat de Maxi i un gran treball d'Ian en la recuperació són el resum dels 3 gols del petit jugador de l'Escola. L'equip es va sentir còmode i va arribar al descans amb confiança, tenint més possessió de pilota.

 

El tercer quart va ser prou igualat, però un error en defensa, regalant una pilota en zona compromesa, va donar el gol que tornava a posar als visitants dins del partit i amb tot un quart per jugar-se. L'equip va arribar a l'últim quart amb Ian lesionat després d'una jugada desafortunada. Maxi es va posar els guants i va defensar la porteria fins al final.

 

L'equip estava molt just de forces i el replegament defensiu després de pèrdua de pilota no es complia com calia, i aquest és un fet a tenir en compte. Són aquests detalls els que demostren el que es treballa a l'entrenament des del punt de vista físic. La intensitat en els exercicis és fonamental per guanyar resistència i evolucionar. Necessitem, més que una ratxa de victòries, una ratxa de bons entrenaments. L'equip ha vist que es pot. Ara depèn d'ells.

 

E

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz