Intent de futbol

GESPA. En aquesta imatge es pot apreciar clarament les condicions del camp a Sant Jaume. El joc es va veure molt afectat però es va intentar. FOTO: I.Fraiz

ALINEACIÓ

 

Pau Forés (1q,2q,3q,4q), Coco (1q,2q,3q,4q), Oriol Gasulla (1q,2q,3q,4q), Naiara (1q,2q,3q,7'), Ian (1q,2q,3q,4q), Marc Reverté (1q,2q,4q) i Oliver (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Eric (2q,3q) i Amat Secka (3q,8').

 

1-0  (1r Q).

2-0  (2n Q).

3-0  (2n Q).

4-0  (3r Q).

5-0  (3r Q).

5-1  P.P. (3r Q). Gol que s'introdueix un defensor del Sant Jaume després d'una jugada d'Oliver.

6-1  (4t Q).

7-1  (4t Q).

 

 

 

 

GOLS
Coco
Marc Reverté
Naiara
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM  Per Ignasi Fraiz

 

Partit molt complicat per a l'Escola. Primerament, pel gran rival al que ens enfrontàvem, tercer classificat del campionat i un dels equips més forts de tot el grup. Però també va ser difícil per l'estat del terreny de joc, al qual sincerament, no es pot jugar a futbol. Això afecta als dos equips, però es nota que els locals estan més acostumats. A banda de la dificultat per jugar, el perill d'una lesió existeix, però els jugadors van tenir un bon comportament per tirar-ho endavant i jugar.

 

El primer quart va ser el més igualat, amb poques arribades per a l'Escola i ocasions traduïdes en xuts des de fora de l'àrea dels locals per la falta d'espais. L'equip estava ben ordenat i plantat. Però en la sortida de pilota, ens va costar moltíssim. Pau sabia que volem jugar des del darrere, i s'ho va pensar dues vegades abans de fer cada passada. La por a la pressió alta del Sant Jaume i l'estat de la gespa dificultaven la sortida. No obstant, ho vam intentar. En una d'aquestes pèrdues en la sortida de pilota, va arribar l'únic gol del primer quart.

 

Al segon quart, un xut al pal d'Ian hagués pogut canviar una mica el guió del partit i posar més emoció, però el Sant Jaume va fer 2 gols més amb dues bones jugades. L'Escola, va seguir tenint poques arribades i amb molts problemes per jugar la pilota.

 

A la segona part, l'Escola va arribar més a l'àrea contrària i va treure millor la pilota des del darrere. Naiara va jugar molt bé al pivot i va ser clau amb aquesta sortida. El fet de saber que no teniem res a perdre ens va donar la valentia per intentar jugar el millor possible.

 

Els locals van fer 2 gols més a cada quart, per tancar el marcador amb un 7-1. Victòria merescuda del Sant Jaume, que és un molt bon equip. Seguirem treballant per millorar.

 

 

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz