Un partit extrany
ALINEACIÓ

 

Aaron (1q), Gerard (1q,2q,3q), Fran (1q), Manolo (1q,2q,3q), Marc (1q,2q), Nil (1q) i Albert (1q,2q,3q).

 

SUPLENTS: Eric (2q,3q), Salva (2q,3q), Jeroni (3q) i Edgar (2q,3q). 

GOLS
Albert
Marc
Manolo
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  MARC (2n Q). Finalitza un contraatac.

 

 

 

 

RESUM  Per Adrià Sanchez, ed. I.F.

 

Com ja sabia l’Escola (per l’experiencia de la primera volta), l'equip de Sant Pere i Sant Pau era un equip intens i dur, que ja va dificular en alguns moments a l’Escola tenir la possesió de la pilota a l’anada. I el partit va començar així, ells apretaven a dalt i això, sumat al fort vent, va dificultar molt que l’Escola jugués la pilota. Tot i això, es va acabar el primer quart i els visitants no van crear perill.

 

Al segon quart, les coses van seguir bastant semblants, inclús apretaven una mica més, però en una recuperació de pilota al mig del camp, l’Escola va fabricar una contra que Albert va prolonga fins a Marc Coronado, que pel costat del pal esquerre del porter posava l'1-0.

 

Al tercer quart, l’Escola es va veure superada i el Sant Pere i Sant Pau va tenir oportunitats per empatar el partit. Fins i tot al final del quart, van enviar una pilota al pal. I aquí ve el motiu del titular, ja que en el descans entre tercer i quart parcial, l’entrenador visitant va començar al protestar a l’àrbit. Aquest ja l’havia avisat amb l'expulsió, i al final li va treure la vermella. Així, com que els visitants no portaven cap delegat ni ajudant, es va suspendre el partit (es va donar per acabat amb el marcador tal com estava) ja que un equip menor d'edat no es pot quedar sobre el terreny de joc sense representant. 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz