Finalment l'esforç té molt bona recompensa
ALINEACIÓ

Nestor (70´), Marc B. (55´), Efren (55´), Juan (45´), R. Franch (70´), Jordi Aliau ( 50´), Pau (40´), Carles (55’), Aleix (60´), Carlos (45´), Eric (60´) i Didac Tena (45’).

 

SUPLENTS: Salva (28´), Jonatan (38´), Carlos (45´), Arnau (55´) i Arnau Valldeperez (28’).

GOLS
Jordi Aliau
Marc Bertomeu
Carles
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  JORDI ALIAU (20'). Després d’un potent xut a la sortida d’un còrner.

1-1  (36').

1-2  ARNAU (43'). Aprofita una passada entre línies de Valldeperez.

1-3  CARLES (52'). De penal

RESUM  Per Aleix Figueras, ed. I.F.

Aquest passat diumenge han sorgit els fruits després de moltes setmanes intentant-ho als entrenaments: el joc en equip. Només començar el partit, ja es va veure que l'Infantil B triangulava i portava el pes i el control. Fins al minut 20 no encetàvem el marcador, a través d’ Aliau, amb un fort xut des de la frontal de l’àrea. I fins a la mitja part continuàvem portant el perill a la porteria asconenca.

 

A la represa, després d'un mal entés entre Raul i Nestor, va arribar l'empat al marcador. Però tot just 7 minuts després, Arnau, a passada de Valldeperez, va creuar la pilota per superar al porter i tornar a obrir distància al marcador. I finalment, Carles encara faria més justícia al transcurs del partit convertint de penal el definitiu 1-3.

 

En resum, partit molt treballat i molt atractiu per als jugadors on es van sentir tots importants. D’aquesta manera, només es poden felicitar i continuar amb la mateixa dinàmica.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz