Una victòria sense puntuar

MILLORA. L'Aleví C va fer un gran partit tot i no emportar-se el premi dels punts. L'equip va defensar i atacar molt bé, evidenciant una millora. FOTO: I.Fraiz

ALINEACIÓ

 

Pau Forés (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q), Albert Casanova (1q,2q,3q,4q), Naiara (1q,2q,4q), Ian (1q,2q,3q,4q), Victor (1q,2q,3q,6') i Jaume (1q,3q,8').

 

SUPLENTS: Luca (2q,3q) i Amat Secka (2q,4q).

 

0-1  (1r Q).

1-1  ERIC FABRA (3r Q). De penal.

1-2  (4t Q).

 

 

 

 

GOLS
Eric Fabra
Jaume Casanova
Amat Secka
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM  Per Ignasi Fraiz

 

Gran partit de l'Escola, que va competir durant tot el temps amb cara i ulls. L'equip va estar fantàstic al primer quart, respectant el sistema a la perfecció amb les línies molt ordenades. Els visitants es van avançar al marcador amb l'únic xut que van realitzar. Davant la falta d'espais, aquest xut es va executar des de fora de l'àrea i va entrar per tot l'escaire. Va ser un gran gol, on no hi ha res a dir.

 

L'equip va seguir lluitant i millorant la seva aportació en atac. Vull destacar que es va iniciar jugada molts cops, amb paciència, tocant de cara i circulant la pilota com mai havíem fet. Amb aquest fet estic orgullós. El segon quart va acabar sense novetats al marcador. Per tant, marxàvem al descans amb 0-1 però amb grans sensacions en el joc.

 

La segona part va tenir més ocasions, amb l'Escola buscant el gol merescut de l'empat. Amb això, es van propiciar més contraatacs dels visitants, però la valentia va tenir premi. Una gran jugada col·lectiva que va pujar Albert Casanova per l'esquerra va acabar amb una situació de dos jugadors contra el porter, però Albert va caure a l'àrea per l'entrada d'un rival, i l'àrbit va senyalar el punt de penal. Eric, amb molta seguretat, no va fallar enviant un xut fort i col·locat per dalt.

 

A l'últim quart, els visitants van disposar d'algunes ocasions clares, que Pau va aturar de forma magistral. L'Escola també va tenir arribades clares i alguns còrners amb molt de perill. A falta de 2 minuts per al final, el Roquetenc va marcar l'1-2 definitiu, que deixava sense premi un gran partit dels locals. 

 

Orgullós de l'actitud de l'equip durant tot el partit. Cal recordar que el Roquetenc havia golejat a l'Escola 11-0 a la primera volta. La diferència ha estat abismal. Seguirem treballant per aconseguir la màxima evolució d'aquest grup!

 

 

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz