Partit trampa

ELS MISTERS. Imatge prèvia del partit, on es veu la banqueta amb els entrenadors de l'Aleví A, Manel Llambrich i Adrià Sanchez.  FOTO: Miki Coronado 

ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,2q,3q,4q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Fran (1q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Marc (1q,3q,4q), Nil (1q,2q,3q,4q) i Albert (1q,2q,3q,7').

 

SUPLENTS: Eric (2q,3q) i Marc Oliver (2q,9').

 

0-1  GERARD (1r Q). Un fort xut que entra per l'escaire.

0-2  MANOLO (4t Q). 

2-0

GOLS
Gerard
Manolo
Aaron
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

A priori, i mirant la classificació, la Canonja no és un dels equips més forts de la categoria, però tot i això, va ser un partit mol treballat i que va costar suor poder treure els tres punts. El partit va seguir la mateixa dinàmica tot el temps, amb La Canonja intentant impossibilitar la sortida de pilota de l’Escola, i intentava jugar ràpid quan tenia la pilota.

 

En una jugada precisament que l’Escola intentava treure la pilota, Gerard va realitzar una conducció fins a la frontal de l’àrea, on va finalitzar amb un fort xut que va entrar per tot l’escaire. Tot i que l’Escola va avançar-se ràpid, necessitava ampliar el marcador, ja que no era un partit que es tenia el control total, i en qualsevol moment la Canonja podia empatar. Els locals van arribar un parell de cops, però Aaron va aturar per evitar l’empat. I a la sortida d'un còrner, Manolo va sentenciar a 3 minuts per al final. 

UN EQUIP. L'Escola va tenir un partit difícil, sumat a les baixes, però va sumar els 3 punts. FOTO: Adrià Sanchez

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz