La nit i el dia

CARA I CREU. La primera meitat va ser molt bona, fent un bon joc. La segona, va estar plena d'errors i de poc futbol, amb molta precipitació. FOTO: Anna I.C. 

ALINEACIÓ

Nestor (70'), Carlos (45’), Jordi Aliau (55'), Carles (55'), Eric (35'), Aleix (55’), Joan (35'), Albert Casanova (53’), Didac Tena (38’), Jonathan (45') i Josep Casanova (35’).

 

SUPLENTS: Arnau (35'), Xavi (30'), Marc B. (40'), Joshua (32'), R. Franch (45') i Salva (45').

GOLS
Albert Casanova
Eric Borrego
Arnau Navarro
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  SALVA (34'). Després d'un fort xut des de fora de l'àrea.

1-1  (38').

 

 

 

1

 

  (2n7-3

RESUM  Per Aleix Figueras, ed. I.F.

Un partit molt diferent si comparem una part amb l’altra. L’Escola va saltar al terreny de joc disposada a practicar bon futbol, i així va ser després de 35 minuts portant la iniciativa i jugant col·lectivament, Salva al minut 34 encetava el marcador amb un xut ras i fort pel terra, que va agafar velocitat. El gol posava l’1-0. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

 

A la represa, la cosa va anar diferent i va succeir tot el contrari de la primera meitat. Al minut 38, l'Amposta van empatar. Llavors, els dos equips van estar igualats al mal joc, a la pilota llarga, i les poques vegades que es va poder triangular, van arribar les ocasions més clares per a l’Escola, fallant dos vegades un u contra u.

 

Al final, resultat just per tal com va anar el partit. En conclusió, dues parts molt diferents, “la nit i el dia”.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz