Un EQUIP amb majúscules

EQUIP. L'Infantil A va guanyar el derbi amb molt d'esforç i molta unió de tots els jugadors en un partit vibrant que es va decidir al final. FOTO: Miki Coronado

ALINEACIÓ

 

Joel, Efren, Gorka, Josep Casanova, Mauri, Arnau, Salva, Sergi, Rami, Berto i Aitor.

 

SUPLENTS: Eric, Marc Franch, Lluís, Paulino i Xavi.

 

0-1  AITOR (29’). Aprofita el refús del porter per marcar a porteria buida.

1-1  (38’).

1-2  BERTO (50’). Marca després de rebre una assistència d'Arnau, fent una desmarcada en diagonal.

2-2  (59'). 

2-3  MARC FRANCH (64'). Gol semblant al segon, amb una nova assistència en diagonal per a Marc, que fa el gol de la victòria.

 

GOLS
Pau Paulino
Arnau Valldepérez
Albert Mauri
1 punt
2 punts
3 punts

FOTO: Sara Curto

RESUM  Per Ignasi Fraiz

 

Orgullosos d'aquest equip, d'aquest grup, que va demostrar moltes més coses que qualitat sobre la gespa. I no estem parlant de futbol. La plantilla no disposava del seu entrenador, Jonatan Tomàs, i l'Escola va ser dirigida per Aitor Roiget, entrenador de porters de l'Escola. L'equip es va assabentar als vestidors que hi havia 3 jugadors que no podien jugar el partit per una decisió controvertida, que no havíem escollit els tècnics. 

 

Els jugadors van demostrar la seva disconformitat amb aquesta decisió, i van lluitar per a que els seus companys juguéssin el partit. La nostra decisió va ser la d'alinear a aquests futbolistes si l'equip s'ho guanyava al camp i demostrava la seva vàlua. En aquell moment, el grup va demostrar molta unió.

 

I així va ser. Potser no va ser la millor primera part pel que fa al joc, per les condicions del camp i per l'estat mental 'agitat' d'alguns jugadors, però sí pel que fa a l'actitud i les ganes. L'equip va lluitar, i es va avançar al marcador amb un gol d'Aitor Carrasco al minut 29, aprofitant un refús del porter.

 

A la segona part, l'Escola va tenir més control amb el joc, però el Jesús i Maria va aprofitar dues indecisions en defensa per empatar en dues ocasions. Primer va arribar l'1-1, i després del gol de Pau Bertomeu al minut 50, arribaria l'empat a 2 al minut 59. Però l'orgull d'aquest equip és molt gran i, al minut 64, Marc Franch va posar el 2-3 definitiu per sumar la victòria número 16 en 16 partits disputats. 

 

Finalment, tots els jugadors van poder jugar "el seu derbi", un partit que per a ells era molt especial. I que va acabar amb victòria. Però més que els 3 punts, ens quedem amb aquesta reacció dels jugadors. Una reacció de gent madura.

 

Sou un EQUIP! 

EL MÍSTER. Aitor Roiget va ser l'encarregat de dirigir a l'Infantil A. El tècnic de porters de l'Escola no va fallar i va guiar a l'equip cap a la victòria. FOTO: M.C.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz