Un rival molt superior

DIFICULTAT. L'Escola va visitar el camp del líder, un equip invicte que només havia cedit un empat, i va quedar-se sense porter als 7 minuts. FOTO: J. Bayo

ALINEACIÓ

 

Ian Martin (11'), Callau (1q,2q,4q), Marc Reverté (1q,2q,3q,4q), Naiara (1q,2q,3q,4q), Ian (1q,2q,3q,4q), Oliver (1q,2q,3q) i Jaume (1q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Luca (4',2q,3q,4q), Eric (2q,3q,4q) i Amat Secka (2q,4q).

 

1-0  (1r Q).

2-0  (1r Q).

3-0  (1r Q).

4-0  (1r Q).

4-1  MARC OLIVER (2n Q). De penal.

5-1  (2n Q).

6-1  (2n Q).

7-1  (3r Q).

8-1  (3r Q).

9-1  (4t Q).

10-1  (4t Q). 

 

 

 

GOLS
Marc Reverté
Naiara
Jaume
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM  Per Ignasi Fraiz

 

Visita molt complicada per a l'Escola, que va anar al camp de l'Ulldecona, líder invicte del campionat, que només ha cedit un empat contra la Rapitenca. Els locals són un gran equip i fan un molt bon futbol.

 

Un dia que l'equip podia disposar de 3 canvis, la sort se'ns va girar quan als 10 minuts del primer quart, el nostre porter Ian Martin no va poder seguir jugant a causa d'una lesió al quadríceps. Sense temps per pendre decisions, Marc Reverté es va posar els guants i va fer el que va poder i més per ajudar a l'equip des de la porteria.

 

L'Escola va retallar distàncies a l'inici del segon quart, amb un gol de penal d'Oliver, que ell mateix va provocar després d'una de les poques jugades col·lectives que van acabar dins de l'àrea de l'Ulldecona.

 

A la segona meitat, l'equip va sortir sabent que la remuntada era una utopia, però va seguir lluitant per orgull i per deixar la millor imatge sobre la gespa. Felicitem a l'Ulldecona pel gran equip que són i pel bon joc que despleguen. Des del meu punt de vista, són un equip que podrien competir a Primera Divisió, i no a Segona. Per part nostra, seguirem treballant per millorar i per transmetre als jugadors que mai han de sortir amb por o acomplexats; els partits s'han de jugar, lluitar i disputar sempre fins al final. Això és l'esport.

 

 

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz