Jornada marcada pel vent !!!

MASSA VENT. El temps va afectar al joc dels dos equips, però l'Escola va saber aprofitar millor les oportunitats per treure els 3 punts a casa. FOTO: Aleví A 

ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,3q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Fran (1q,3q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Marc (1q,3q), Nil (1q,2q,3q,4q) i Josep (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (2q,4q), Edgar (2q,4q), Eric (2q,4q) i Marc Oliver (3q).

 

1-0  MANOLO (2n Q). Un fort xut que entra per l'escaire.

2-0  ERIC NAVARRO (2n Q). Agafa un rebot i s'anticipa al porter per marcar.

2-1  (3r Q).

3-1  MANOLO (4t Q). Remata una gran passada des de la banda dreta.

2-0

GOLS
Nil
Fran
Gerard
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Tal i com diu el titular, la jornada va estar marcada pel vent. Tot i això, l’Escola va sortir a jugar la pilota. Al primer quart, tot i que els equips estaven frescos i costava més trobar espais, l’Escola va tindre com a mínim tres oportunitats d'avançar-se al marcador. Fins i tot un u contra un de Marc que el porter va refusar.

 

Al primer parcial no es va poder obrir el marcador. Però Manolo, al principi del segon quart, va obrir la llauna després d'un fort xut que va entrar directament a l’escaire esquerre del porter. L’Escola estava gaudin dels millors moments i de les millors oportunitats, fins a 5 o 6 oportunitats clares en el segon quart , inclós dos pals. I en el final del segon quart , després d’una jugada amb algun rebot que altre, Eric va aconseguir ampliar el marcador.

 

Al tercer quart, com era d’esperar el Torredembarra va sortir a buscar un gol, i tot i no gaudir de moltes ocasions, a la sortida d'un còrner marcaven el 2-1. L’Escola va seguir jugant igual i tenint ocasions per tornar a ampliar l'avantatge. I així es va arribar a l’últim quart, amb un partit viu tot i les nombroses ocasions locals. Però es va seguir jugant i creant ocasions, i al minut 11, Manolo va finalitzar una passsada des de la banda dreta que posava el 3-1 al marcador, amb el qual s'arribaria al final del partit. 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz