Nervis fins al final
ALINEACIÓ

 

Sergi Navarro (90’), Sabater (90’), Agustí (90’), Roger Roig (90’), Coleto (90’), Murri (90’), Eric Barberà (60’), Guille (90’), Roger Solà (45’), Arnau Bertomeu (90’) i Serral (45’).

 

SUPLENTS: Marc Masdeu, Jack Cid (30’), Didac (45’), Aleix Franch (45’), Ciprian i Joan Marc.

Guille
Agustí
Roger Roig
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

 

0-1 

0-2

1-2  JACK CID (88'). De penal.

2-2  JACK CID (95'). Jugada embolicada dins de l'àrea que aprofita Jack per rematar i empatar el partit al final.

 

RESUM

 

Primera part amb domini del joc i del partit, però sense tenir cap ocasió clara de perill per marxar cap als vestidors amb un resultat còmode i tranquil. Va haver alguna arribada de perill per part del Cubelles que, tant la defensa com Sergi, van evitar que ens marquéssin a la primera part.

 

Cosa que a la segona no vam poder repetir, ja que es van avançar al marcador fent l’1-0 i deixant-nos fora del partit per moments, La Cava ho va intentar de totes maneres, però ni la sort ni la intensitat de l’equip en aquest partit feien que la pilota entrés entre els tres pals.

 

I ja vora el final del partit, ens van marcar el 0-2, cosa que ens feia pensar que el partit ja estava sentenciat. Però les ganes, la intensitat i la superioritat del nostre equip sobre el Cubelles deixava el marcador de forma totalment injusta. A les acaballes del partit, Jack va provocar un penal que ell mateix transformaria per donar esperances d’un resultat impensable en aquells moments. I al temps afegit, i després de provar-ho moltíssimes vegades, va arribar el gol de l’empat.

 

Al final del partit, va haver algun incident que no destacarem, ja que ni l’equip ni l'afició local van tenir res a veure.

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz