Despertem molt tard

DEFENSA. L'equip va rebre 3 gols al primer quart, i tres més a l'últim. El segon i tercer van demostrar que l'equip pot defensar millor. FOTO: Jordi Bayo

ALINEACIÓ

 

Pau Forés (1q,2q,3q,4q), Luca (1q,3q,4q), Marc Reverté (1q,2q,4q), Naiara (1q,2q,3q,4q), Victor (1q,2q,3q,5'), Alex Bacas (1q,2q,3q,4q) i Jaume (1q,3q,4q).

 

 

SUPLENTS: Josep Casanova (2q,3q,4q) i Amat Secka (2q,4q).

 

0-1  (1r Q).

0-2  (1r Q).

0-3  (1r Q).

1-3  NAIARA (2n Q). Pau serveix de porteria amb una passada centrada a l'espai per a Naiara, que entra amb un gran desmarc en diagonal des de la dreta i, després de controlar i avançar uns metres, defineix amb una vaselina la sortida del porter.

2-3  ALEX BACAS (3r Q). Un xut amb l'esquerra des del sector dret de l'àrea que al porter visitant se li escapa de les mans.

2-4  (4t Q).

2-5  (4t Q).

2-6  (4t Q).

 

 

GOLS
Naiara
Marc Reverté
Josep Casanova
1 punt
2 punts
3 punts

CONCENTRACIÓ. L'Escola va rebre 3 gols en 5 minuts, que ja van fer portar el partit a remolc. La poca intensitat dels primers minuts van ser clau. FOTO: J.B.

RESUM  Per Ignasi Fraiz

 

Només amb mirar els minuts dels gols, un ja pot imaginar com va anar el partit. Tot i que hi ha una incoherència al mig, que es pot entendre per diversos factors. Si un equip rep 3 gols amb facilitat entre el minut 3' i 8', és molt probable que s'acabi emportant una dotzena de gols. 

 

No va ser el nostre cas, tot i que al final vam rebre 6 gols. L'Escola va sortir amb molt poca intensitat i concentració, i sense respectar les consignes tàctiques en defensa. En el moment que l'equip va començar a defensar com es va demanar, es va poder competir amb cara i ulls, i el partit va ser un altre. L'equip va acabar el primer quart amb 0-3.

 

Però al segon quart, Naiara va retallar distàncies, i l'equip va seguir sense encaixar gols. Els visitants només creaven perill amb xuts des de fora de l'àrea, que no van crear massa complicacions per a Pau en la majoria dels casos. 

 

Al tercer quart, més del mateix. L'Escola va retallar més distàncies, i va ajustar el marcador al 2-3, posant molta emoció al partit. A més, l'equip seguia sòlid en defensa i sense rebre més gols des del minut 8. Cal destacar que els visitants són un equip molt fort físicament, format per jugadors de segon any majoritàriament.

 

A l'últim quart, el quart gol de l'Ebre Escola va fer molt mal a l'equip, que veia que s'escapaven els punts. Després, l'equip ja no estava tant ben posicionat, buscant més l'atac a la desesperada, i es van rebere 2 gols més, que van tancar el resultat amb un 2-6 per als visitants.

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz