Es va sortir massa confiats
ALINEACIÓ

 

Pau (60'), Jeroni (60'), Alex (40'), Albert (45'), Marc Oliver (20'), Callau (30'), Gerard (60'), Victor (30'), Maxi (45') i Marc Coronado (30').

Pau Forés
Marc Callau
Victor Beltran
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM Per Joan Marc Llambrich, ed. I.F.

 

Partit molt travat, on els visitants van realitzar molt bé el seu joc, tancats al darrere i esperant algun contraatac. Futbolísticament es va veure un mal partit per part dels dos equips, ja que tot i no haver moltes ocasions clares, els jugadors més destacats van ser els dos porters. L’Escola va sortir confiada a jugar, esperava un partit més fàcil donat que es jugava contra el penúltim, i va sortir molt relaxada i amb una intensitat baixa i no adequada. La conseqüència d’això, és el resultat, sense poder marca ni un gol, i de no ser per l’encert de Pau en l’últim quart, el partit se’ls hagués pogut escapar completament.

 

Tots els quarts van ser igual, l’Escola no aconseguia desenvolupar el seu joc, i quan aconseguia realitzar alguna jugada combinada, el Jesús i Maria ho tallava amb una falta. Va ser d’aquestes situacions de joc, les faltes, on l’Escola hagués pogut aprofitar alguna per obrir la llauna, ja que en va xutar moltes des de la frontal de l’àrea, però cap va aconseguir ni crear perill.

 

El final estava arribant i l’Escola, amb més cor que cap, buscava la victòria, però aquesta no va arribar, i el partit va finalitzar amb empat a 0.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz