Pocs espais, poc futbol
ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,3q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q,5’), Nil (1q,2q,4q), Albert (1q,4q) i Josep (1q,2q,10’).

 

SUPLENTS: Salva (2q,4q), Eric (3q), Fran (2q,3q), Marc (2q,3q, 2’) i Alex (3q,13’).

Gerard
Nil
Manolo
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

0-1  MANOLO (2n Q).

1-1  (2n Q).

1-2  ERIC NAVARRO (3r Q).

 

 

 

 

RESUM Per Adrià Sanchez, ed. I.F.

 

A priori no era un dels partits més difícils, però va ser un dels que més va costar treure els tres punts. A diferència del partit d'anada, el Pare Manyanet va sortir a pressionar a dalt. El fet de que el camp fos molt petit va ser un gran hàndicap per a l’Escola.

 

En un principi, l’equip va intentar treure la pilota jugada des del darrere, però va resultar complicat. El partit es va anar convertint en un partit de tennis, on els locals no intentaven treuren cap jugada des del darrere, i l’Escola es va anant contagiant d’això.

 

No obstant, l’Escola es va avançar al marcador amb un gol de Manolo al segon quart. Però dos minuts després, al 26', aprofitant un error defensiu, el Pare Manyanet va empatar. El partit seguia igual pel que fa al joc, però al final del tercer quart, Eric va marcar el gol definitiu des de fora de l’àrea, agafant un rebot d'un còrner. A l’últim quart, els dos equips van disposar d’ocasions per fer un gol, però el marcador ja no es va moure més. 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz