Nova setmana de millora, mateix resultat
ALINEACIÓ

 

Aitor (40'), Mora (80'), Eric (80’), Canya (80’), Arderiu (56’), Joan Maria (80’), Dídac (70’), Aleix (60’), Pardo (80’), Canos (60’) i Aaron (70’).

 

SUPLENTS: Alex (40’), Valldeperez (30’) i Marc Franch (30’).

GOLS
Eric
Canya
Mora
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  (7').

2-0  (57').

 

RESUM

 

Última jornada de la primera volta al camp del Marianao. Partit que es presentava amb nombroses baixes de la Cava, tenint fins a 4 jugadors KO. Això va comportar la nova convocatòria d’Arnau Valldeperez de l’Infantil A i la primera convocatòria de Marc Franch, també de l’Infantil A.

 

El partit va tenir un inici dubtós dels caveros que van aprofitar els locals per fer el primer gol als pocs minuts de començar el partit. Tot i el gol en contra, es va veure una nova actitud en l’equip dins del camp que continua amb la millora aconseguida els últims partits.

 

L’equip estava ben col.locat i treballant conjuntament, i van començar a arribar ocasions de gol que no es van poder transformar. També Aitor tenia feina ja que els locals tindrien les seves arribades pero les bones intervencions del porter ampostí feien arribar al descans amb el resultat d’1 a 0.

 

El segon temps va tenir molt bona actitud visitant i es veia possible poder puntuar. Arribaria, però, la jugada clau quan Arderiu seria expulsat per tallar una jugada d’atac local. L'equip es quedava en 10 i quan semblava que acabava el partit, nova gran imatge d’actitud cavera. No es van baixar els braços i es va seguir intentant treure algun resultat positiu, tot i arribar el segon gol local.

 

Una expulsió d’un jugador local per agressió a un dels nostres jugadors va tornar a igualar el número d'efectius al camp. El tram final va estar ple d’arribades per, com a mínim, retallar distàncies i apurar les opcions fins al xiulet final. Aaron, amb dos clares ocasions, i Pardo, amb dos més, no van saber materialitzar en gol quatre accions per retallar i fins i tot empatar el partit.

 

Final de la primera volta amb nova derrota, però amb sensacions bastant positives de cara a tota una segona volta que l’equip a d’aprofitar per seguir millorant i no baixar els braços en cap moment, perquè amb el treball que estan fent els jugadors, els resultats més tard o d'hora arribaran!!

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz