Sense aplicar el que es treballa
ALINEACIÓ

 

Pau Forés (1q,2q,3q,4q), Luca (1q,2q,3q,4q), Marc Reverté (1q,2q,3q,4q), Naiara (1q,2q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q), Maxi (1q,2q,3q,5') i Eric (1q,3q,4q).

 

 

SUPLENTS: Jaume (3q,4q) i Amat Secka (2q,4q).

 

1-0  (1r Q).

2-0  (1r Q).

3-0  (1r Q).

4-0  (1r Q).

5-0  (2n Q).

6-0  (2n Q).

7-0  (3r Q).

 

 

GOLS
Naiara
Pau Forés
Marc Reverté
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Un altre partit per oblidar, on l'Escola ofereix dues cares ben diferenciades en diferents trams. Com ja és de costum, l'equip desperta tard, quan el resultat és quasi impossible de remuntar. La primera part va ser molt dolenta des de molts punts de vista per part nostra.

 

Errors de posicionament, també tècnics, però el que disgusta més és la baixa intensitat i concentració de l'equip en molts moments. L'equip no juga com a tal, i hem convertit els últims partits en veure com els reforços intenten treure les castanyes del foc en atac, amb abús de la conducció i el regat, sense joc combinatiu ni oferiments per part dels companys. L'afegit de tenir jugadors diferents cada setmana dificulta el treball per evolucionar amb les mateixes peces.  

 

A la primera part ens van condemnar amb 3 gols quasi seguits en la sortida de pilota, amb errors infantils en les passades. Després, l'equip es va trencar, no es complia el replegament i la vasculació defensiva com calia. La segona part, l'Escola només va rebre un gol, i això demostra la disparitat de cares que pot oferir aquest equip. L'Escola va defensar molt millor i, tot i no crear moltes ocasions davant d'un equip molt físic, va jugar amb una altra cara el segon temps. 

 

Al final, es treballa durant la setmana i durant una temporada per millorar i jugar un partit el cap de setmana que dura una hora. Ara demanem, més que mai, tenir el cap ben alt, treball als entrenaments, actitud i atenció. Si no s'escolta, no es sap què s'ha de fer, o es fa de qualsevol manera. Abans de parlar, s'ha de saber escoltar.  

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz