Els errors es paguen !!!

PRIMERA VOLTA. L'equip tanca una gran primera part de campionat, sumant 26 punts situat en 7a posició. El bon joc acompanyen als números. FOTO: Alv. A 

ALINEACIÓ

 

Aaron (1q,4q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q,8’), Marc (1q,3q), Nil (1q,2q,3q,4q) i Josep (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (2q,3q), Fran (3q,8’) i Albert (2q,3q,4q).

 

1-0  (1r Q). 

1-1  ALBERT (3r Q). Gran jugada col·lectiva al primer toc.

2-1  (4t Q).

3-1  (4t Q).

GOLS
Nil
Gerard
Albert
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Tal i com diu el titular els errors es paguen, perquè l’Escola va sortir a tocar la pilota, ja que el Santes Creus va renunciar a ella. L’Escola sabia que el Santes Creus es tancaria al seu camp i esperaria una pèrdua de pilota per inicar un contraatac. I així va ser, en un error de l’últim defensa deixant al davanter en un contra un per avançar al marcador.

 

Però el partit va seguir igual, amb l’Escola amb molta voluntat per tenir la pilota i crear ocasions, i amb el Santes Creus tancats al seu camp. Fins que es va aconseguir empatar el partit al final del tercer quart, amb una magnífica jugada al primer toc que Marc centra per a que Albert, al primer toc també, empatés el partit. S’arribava a l’últim quart amb el partit empatat i amb opcions de guanyar-lo, ja que durant el tercer quart l’Escola estava tenint més ocasions.

 

I a l'inici del segon quart, el Santes Creus va realitzar una jugada que van passar per banda esquerra, i que van finalitzar amb un xut creuat. Tot i això, es va seguir tocant la pilota per intentar empatar, però en un error en la sortida de pilota, vam donar l'oportunitat de posar el 3-1 final. Dels minuts restants fins al final del partit, el Santes Creus va tenir alguna oportunitat més.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz