Primera volta acabada amb victòria

PRIMERA VOLTA. El Femení tanca la primera part del campionat amb una victòria, després de veure partits de tots colors a la nova categoria. FOTO: Femení

ALINEACIÓ

Emma (90’), Cristina (85’), Ada (90’), Joana (90’), Júlia Marco (90’), Ivette (90’), Anna Font (55’), Núria Falcó (45’), Lara Perez (85’’), Lídia Navarro (90’) i Anna Escribano (55’).

 

SUPLENTS: Sandra (7’), Maria Ramirez (7’), Cinta (35’), Karen (35’), Alba Fischer (45’) i Alba Erruz.

Emma Parrilla
Joana Roig
Ivette Fabregat
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

1-0  JOANA ROIG (89'). Jugada individual des del centre del camp que finalitza davant de la portera.

 

RESUM

 

Primera part amb poca intensitat per part de La Cava, amb uns primers 15 minuts molt tancades al darrere amb la pressió contínua de l’Icomar. Poc a poc, ens vam anar ficant al partit i les ganes van permetre tenir el domini amb la possessió de pilota.

 

A la segona part es va anar a pel partit, provant-ho amb algunes ocasions de gols desaprofitades per part nostra i amb una excel·lent Emma sota els pals aturant-ho tot.

 

Al minut 89’ i amb desesperació, va arribar el gol tant esperat per part de Joana que ens donava els 3 punts que tant desitjàvem i ens feien falta. Tot i això, després que l’Icomar fes la sacada des del centre del camp, ens van provocar una jugada d’atac que van finalitzar enviant la pilota al pal! Tot i els nervis, al temps de descompte el Femení va ser capaç d’emportar-se els 3 punts.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz