Millora sense premi
ALINEACIÓ

 

Alex (40'), Berti (80'), Eric (80’), Llambrich (40’), Arderiu (80’), Joan Maria (60’), Aleix (80’), Pardo (80’), Mora (80’), Dídac (60’) i Iker (60’).

 

SUPLENTS: Aitor (40’), Aaron (40’), Canos (40’) i Canya (20’) .

GOLS
Mora
Berti
Aitor
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  (15').

0-2  (18').

0-3  (65').

 

RESUM

 

Bon partit contra el Nàstic de Tarragona B aquest passat dissabte. En una tarde amb bastant vent, els primers minuts jugats en contra d'aquest, La Cava va tenir el domini del joc fins arribar a tindre tres ocasions de gol que per mala sort no es van poder materialitzar.

 

El Nàstic, amb un gol de rebot i un altre aprofitant una sacada en llarg del porter, feia dos gols en les úniques arribades que va realitzar. Bon joc però mal resultat al descans.

 

La sortida del segon temps no va ser igual i el vent favorable no va ser de l’ajuda que es creia. A més, les arribades eren amb comptagotes. Faria el tercer el nastic amb una rematada de cap després d'una falta lateral. D’aqui fins al final, intents caveros per fer el gol que donés opcions de remuntada, però que no acabaria d’arribar.

 

Destacar el debut d’Aitor a la porteria local que, juntament amb Alex, seran els encarregats de defensar la porteria cavera d’aquí fins a final de temporada.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz