No es van rendir fins al final
ALINEACIÓ

 

Pau Forés (1q,2q,3q,4q), Josep Casanova (1q,2q,3q,4q), Jeroni (1q,2q,3q,4q), Marc Reverté (1q,3q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q), Alex Bacas (1q,2q,3q,4q) i Jaume (1q,3q).

 

 

SUPLENTS: Eric Fabra (2q,4q) i Amat Secka (2q,4q).

 

0-1  (1r Q).

0-2  (1r Q).

0-3  (2n Q).

1-3  MARC REVERTÉ (3r Q). Rep una pilota en profunditat des del sector esquerre a l'alçada del centre del camp. La pilota anava botant, i en comptes de controlar-la, va xutar amb tota la intenció i va enviar la pilota altíssima que va baixar a l'escaire.

2-3  ALEX BACAS  (3r Q). Un minut després, jugada de Jeroni que acaba centrant des de l'esquerra que Alex remata.

2-4  (3r Q).

3-4  ERIC FABRA (4t Q). De penal.

3-5  (4t Q).

GOLS
Marc Reverté
Josep Casanova
Jaume
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Partit que obria la segona volta del campionat de lliga, amb un derbi especial com sempre. A la primera part, i sobretot al primer quart, l'equip no va estar gens encertat. No es va respectar el posicionament ni els conceptes bàsics de sortida de pilota i atac. A més, durant aquest primer periode vam tenir el vent en contra, i la seva pressió ens va dificultar.

 

El primer quart va acabar amb 0-2 i amb l'equip molt desordenat. El segon quart recuperaria una mica d'ordre posicional, però l'equip seguia sense jugar junts i amb moltes dificultats per circular la pilota. El segon quart acabaria amb 0-3 i amb el partit molt complicat per donar-li la volta.

 

Però es va creure. Com altres vegades, i l'equip va sortir amb una altra mentalitat al segon temps. Al tercer quart, Marc Reverté, que jugava el seu primer partit de lliga, va fer possiblement el gol de la temporada. I no del nostre equip, o dels alevins, sinó de l'Escola. Marc va rebre una pilota alta botant a l'alçada del mig camp des del sector esquerre. En comptes d'intentar controlar i baixar l'esfèric a la gespa, va xutar sense pensar-s'ho, i el seu xut va sortir amb molta alçada i potència, passant per dalt del porter i entrant per tot l'escaire.

 

El gol de Marc va donar ànims a l'Escola, que un minut després, marcaria el 2-3 gràcies a una definició d'Alex Bacas després d'una centrada de Jeroni des de l'esquerra. L'equip va seguir atacant i va merèixer per moments l'empat, però un minut abans d'acabar el tercer quart (44'), els visitants farien el 2-4 al contraatac.

 

L'Escola no es va rendir, i novament va ajustar distàncies, amb un gol de penal d'Eric Fabra. Quan tornàvem a tenir a prop l'empat, el Jesús i Maria va aprofitar una altra transició ràpida per fer el 3-5 i tornar a sentenciar, a falta de 5 minuts per al final.

 

Als últims minuts vam tornar a disposar d'un altre penal, però Ian no va encertar amb la xarxa i es va trobar el travesser. El vent va dificultar molt el llançament, i tot el joc durant el partit.

 

Seguirem treballant per millorar. La segona volta ha de mostrar l'evolució ascendent d'aquest equip. Orgullós del treball i de l'esforç de Marc el dia del seu debut, que va tenir un premi molt gran amb el gol. De l'equip em quedo amb la lluita fins al final, tot i el resultat advers, i amb la segona meitat.

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz