Es millora però cometem els mateixos errors

ESFORÇ. Tampoc vam emportar-nos premi, però es va lluitar fins al final. FOTO: Eli Bertomeu

ALINEACIÓ

 

Salva (1q,2q,3q,4q), Josep Casanova (1q,2q,3q,4q), Fran (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q), Josep Fosch (1q,2q,3q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q) i Luca (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Amat (2q,4q).

 

1-0  IAN LEÓN (1r Q). Rep una passada a l'espai i defineix amb rapidesa pel pal del porter.

1-1  (2n Q).

1-2  (2n Q).

1-3  (3r Q).

2-3  JOSEP FOSCH (3r Q). Es planta davant del porter i defineix amb un toc suau per dalt.

3-3  IAN LEÓN (3r Q). Agafa el refús d'un còrner, i xuta amb potència.

3-4  (4t Q).

3-5  (4t Q).

GOLS
Ian León
Eric
Amat
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Partit molt disputat contra un rival d'alt nivell com sempre és la Rapitenca. L'Escola va sortir molt ordenada i amb les idees clares. Als 10 minuts, Ian León avançava a l'Escola al marcador després de finalitzar un atac amb passades ràpides pel pal del porter. El primer quart acabaria amb 1-0 i amb els visitants sense crear ocasions de gol.

 

 

El segon quart canviaria, ja que la Rapitenca va sortir més a l'atac i l'Escola ja no complia el sistema defensiu com a l'inici. L'empat va donar aire als visitants i va posar els dubtes als locals. Abans del descans, la Rapitenca faria l'1-2 i remuntaria el partit. A més, Josep Fosch no va poder aprofitar un u contra un davant del porter, amb una definició amb l'esquerra molt centrada.

 

 

A la segona part, l'equip va sortir amb la idea de poder aixecar el partit. Ja eren molts partits que començàvem guanyant i no ens emportàvem el premi dels punts. No obstant, la Rapitenca va fer el tercer gol per un error defensiu nostre, i posava l'1-3. L'Escola, en comptes de baixar els braços, va seguir i va marcar 2 gols quasi seguits per empatar el partit 3-3, després de fer un canvi de posicions al camp.

 

 

Primer seria Josep Fosch qui retallaria distàncies amb el 2-3, definint amb un toc suau la sortida del porter. L'empat a tres el tornaria a fer Ian León, després d'aprofitar la segona jugada d'un còrner. Ian rep la pilota al segon pal després d'un mal refús, i amb un xut fort acaba marcant. L'equip acabaria el tercer quart amb el 3-3 i amb sensacions molt positives.

 

 

A l'últim quart, els visitants tornarien a posar-se per davant amb dues noves errrades en defensa. Aquests errors condemnen a l'equip des de fa jornades, fent que no puntuem i perdem per poc (i per petits detalls) els partits. Després d'empatar, igual que la setmana passada al Perelló, l'equip tornava a anar per darrere i el cop psicològic era dur.

 

 

Tot i això, l'Escola va seguir generant ocasions de gol. Ian va enviar un xut al travesser, davant la sortida del porter rapitenc, i Josep Fosch va tornar a tenir un cara a cara amb el porter, però aquest cop la seva definició marxaria pel costat del pal. La sort no ens va acompanyar, i els errors defensius els vam tornar a pagar.

 

 

Content per l'actitud de l'equip, que amb un sol canvi va tornar a plantar cara a un rival fort. Satisfet amb el debut d'Amat Secka, i la setmana que ve, esperem un nou debut amb Marc Reverté. L'equip evolucionarà segur!

 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz