Amb actitud tot és possible!!
ALINEACIÓ

 

Pau (60'), Jeroni (60'), Alex (45'), Marc Oliver (45'), Gerard (60'), Albert (45') i Maxi (45').

 

SUPLENTS: Oriol (30') i Victor (30').

 

1-0  OLIVER (5’). Pilota rebutjada per la defensa que es converteix en una gran passada a Oliver, que defineix pel costat del porter.

2-0  JERONI (8’). Xut de falta directa, que després de tocar la barrera, supera al porter per dalt.

2-1  (12’).

2-2  (17’).

3-2  OLIVER (19’). Jugada col·lectiva que acaba amb una passada a l’espai a Marc, que defineix per sota les cames del porter.

4-2  ALEX BACAS (20’). Recuperació ràpida després deL servei del centre del camp del rival, la pilota queda botant davant d’Alex, que des del mig del camp va xutar i el bot va superar per dalt al porter.

4-3  (27’).

5-3  JERONI (29’). Sacada del porter visitant en llarg que intercepta Jeroni per rematar de cap fort sense que la pilota caigui, i amb el porter avançat el superar per dalt.

5-4  (39’).

6-4  ALEX (47’). Falta directa que superar la barrera amb un xut fort i alt, impossible per al porter.

7-4  MAXI (60’). Gran jugada individual d’Albert, que després de desfer-se de dos contraris, arriba a línia de fons, i fa la passada de la mort a Maxi, que defineix a porta buida.

GOLS
Pau Forés
Maxi
Alex Bacas
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Gran partit de l’Escola, que des de l’inici va dominar el joc i no va donar opcions a un bon rival. Amb una gran actitud constant i un bon joc, als 10 minuts ja anava guanyant per 2-0 després dels gols de Marc i Jeroni. La Sénia, no obstant, va aconseguir igualar el marcador al culminar dos bones contres, després de que Pau parés uns quants un contra un.

 

La reacció local, va ser immediata, i al cap de dos minuts, Oliver tornava a avançar a l’Escola. I un minut després, Alex allargava la superioritat local. Poques opcions donava l’equip local al visitant, aquests intentaven sortir al contraatac, però sense molt d’encert, i quan van aconseguir marcar, l’Escola responia seguidament amb un altre gol.

 

Arribada la mitja part, el partit estava controlat, però calia acabar de certificar-ho i evitar que les contres visitants acabéssin donant vida a la Sénia. Al minut 39 va arribar una bona transició visitant, que significava el 5-4, i tornava a posar al partit als de la Sénia. Però dos gols a l’últim quart de Bacas i Maxi van sentenciar el partit, que ja va arribar al seu final.

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz