Ni els condicionants ens poden parar!
ALINEACIÓ

 

Nestor (70'), Marc B. (55'), Joshua (70'), Joan (50'), R. Franch (70'), Jordi Aliau (70'), Jonathan (70'), J. Rollan (10’), Eric (70'), Aleix (45’) i Didac Tena (70’).

 

SUPLENTS: Salva (60') i Arnau (35´).  

GOLS
Dídac Tena
Jordi Aliau
Joshua
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  (6').

1-1  DÍDAC TENA (17'). Defineix davant la sortida del porter.

1-2  JONATHAN REDÓ (22'). Remata sol al punt de penal després d'una sèries de rebots dins de l'àrea.

1-3  DÍDAC TENA (30'). Després d'una passada de Salva al punt de penal.

RESUM

 

L'Infantil B, mancat per les baixes d’última hora, va realitzar un partit seriós davant del gran factor condicionant: el vent.

Les coses no podien començar pitjor, ja que tot just al minut 6, una transició ràpida del Dertusa posava als locals per davant al marcador. Però es veia que l'Escola no tirava la tovallola i qui creava perill érem nosaltres.

 

Al minut 17, Dídac Tena posava les taules al marcador, amb un golàs, fent una picadeta per sobre davant la sortida del porter. I tan sols 5 minuts després, Jonathan va ser el més murri de tots, agafant el rebot d’un defensor i posant el marcador a favor dels visitants. I per acabar de matar el partit, un altre cop Dídac Tena, després d’una gran jugada per banda de Salva, que li va posar en safata la pilpota per marcar el definitiu 1-3.

 

A la represa, cal dir que fins als últims 5 minuts finals vam tindre el domini absolut del joc, fallant ocasions claríssimes, tant de Salva, Dídac i Jonathan, els 3 puntals de la davantera. Recalcar sobretot el gran treball defensiu de tot l’equip.

 

Sembla que aquest grup va tenint una progressió ascendent, jugant contra quasi tots els equips infantils "A".

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz