Si les primeres ocasions...
ALINEACIÓ

Marc, Ferran, Julià, Aleix, Sergi Garcia, Roger i Pau.

 

SUPLENTS: Òscar, Adrià, Coco, Sergi Pallarés i Oriol.

GOLS

1-0  (2n Q).

1-1  ADRIÀ (4t Q).

  (2n7-3

RESUM

 

El dissabte es va jugar un d’aquells partits que si s’aprofiten les jugades de gol, tens pràcticament el partit solucionat al primer quart. Finalment, aquests partits o be els acabes perdent o poc li falta. I així va ser. De poder fer quatre o cinc gols al primer quart, es va arribar a l’últim quart amb el partit perdut i res que donés sensació per capgirar el resultat.

 

El nostre equip va fer moltes errades tècniques de passada/control amb un joc espès. Això sí, moltes ganes, com ja és habitual en ells per treure el partit endavant. I es que si tenim que treure una imatge, una conclusió, un detall del partit hem quedo amb la jugada del gol. Tant sols pel fet de buscar la construcció de la jugada; el pensar que necessitem dels companys per participar en aquesta jugada, només per això ja fa que el gol de l’empat tingui una importància afegida.

 

Ara estem en una etapa de la temporada on l’entrenament es l’eina que ens pot fer forts per superar aquest altibaix. Si hi ha actitud i atenció donarem un pas endavant, sinó doncs...

 

Ànims i a seguir aprenent !!!

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz