Massa errors que paguem cars

ERRORS DEFENSIUS. L'Escola va obrir el marcador, però al segon quart en pocs minuts el Perelló es va avançar 3-1. Després es va empatar. FOTO: J.Bayo

ALINEACIÓ

 

Ian Martin (1q,2q,3q,4q), Luca (1q,2q,3q,4q), Josep (1q,2q,4q), Eric (1q,3q,4q), Marc Coronado (1q,2q,3q,4q), Ian León (1q,2q,3q,4q) i Albert López (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Jaume (2q,3q,4q).

Jaume
Ian León
Josep
1 punt
2 punts
3 punts

 

0-1  ALBERT (1r Q). Jugada des de la banda dreta que Albert finalitza amb un xut fort.

1-1  (2n Q).

2-1  (2n Q).

3-1  (2n Q). 

3-2  ALBERT (3r Q). Rep una passada en profunditat i, després de protegir la pilota del porter, fa una vaselina magistral.

3-3  MARC (3r Q). Llançament de falta que entra per tot l'escaire.

4-3  (3r Q). De penal.

5-3  (3r Q).

6-3  (4t Q).

6-4  ALBERT (4t Q). Rep una passada a l'espai i defineix.

6-5  IAN LEÓN (4t Q). Agafa el refús d'una falta i marca.

GOLS

ES POT MILLORAR MOLT. L'equip ha de saber que el marge de millora és ampli, i l'evolució positiva és l'objectiu principal de la temporada. FOTO: Jordi Bayo

RESUM

 

L'equip visitava el Perelló, després de jugar el passat dijous el partit aplaçat contra l'Ametlla. El primer quart va ser prou bo, si el comparem amb la resta. L'equip estava ordenat i no va concedir atacs clars als locals. L'Escola va disposar d'algunes arribades, fins que al minut 9, Albert va obrir el marcador amb un xut quasi sense angle.

 

El segon quart va iniciar-se igual, però al minut 20, el Perelló A va empatar. L'Escola va disposar d'ocasions per tornar-se a avançar, però van ser els locals qui, en 2 minuts, van marcar 2 gols seguits abans d'anar al descans, posant un 3-1 que suposava un cop dur. No obstant, merescut per la passivitat defensiva i pels errors infantils que vam concedir.

 

La segona meitat va començar amb alguns canvis tàctics per a l'Escola que van funcionar. Albert va retallar distàncies posant el 3-2, després d'una vaselina magnífica, girant-se des del sector esquerre. Un minut després, i amb l'Escola atacant molt, Marc Coronado va materialitzar un xut de falta per tot l'escaire, i completaria un molt bon partit.

 

Però tornaria a passar el mateix. Errors gravíssims i 2 gols més en contra en 5 minuts, el 4-3 de penal, i el 5-3 de jugada on la nostra defensa torna a fallar. A 5 minuts per al final, els locals marcarien el 6-3, amb una jugada idèntica a totes les anteriors. El seu punta es posava darrere dels nostres centrals, i cap d'aquests el va marcar com tocava durant tot el partit, tot i les consignes constants.

 

Després d'aquest gol, l'equip va treure l'orgull i va tornar a generar minuts de futbol, marcant 2 gols. El 6-4 va ser obra d'Albert, completant també un gran partit i fent el seu hat-trick. L'últim gol (6-5) va ser obra d'Ian León, que va recollir un refús del porter després d'una falta que serveix Albert.

 

Amb el gol d'Ian tothom creia en la remuntada, però no hi havia temps per més. L'equip ja havia tingut l'ocasió amb el 0-1 i el 3-3. Massa errors. I aquests es paguen cars. Seguirem treballant per millorar! 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz