Així sí !!!
ALINEACIÓ

Aaron (1q,2q,3q,4q), Gerard (1q,2q,3q,4q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q,4q), Albert (1q,4q), Nil (1q,2q,3q,9’) i Josep (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Fran (3q), Eric (2q,3q,6’) i Marc (2q,3q).

GOLS
Eric
Fran
Aaron
1 punt
2 punts
3 punts

1-0  MANOLO (1r Q). 

2-0  JOSEP (1r Q). 

3-0  MANOLO (2n Q).

RESUM

 

Partit molt difícil contra un rival de la zona alta, i a més a més, derby de les Terres de l’Ebre. El partit va començar bé per a l’Escola, agafant la iniciativa del partit i dominant la pilota. La rapitenca també va tenir alguna oportunitat, cosa que feia suposar que seria un partit complicat. No obstant, al minut 11 del primer quart, Manolo avançava a l'equip local amb un fort xut des de fora de l’àrea. Dos minuts després, Josep fulminava una jugada amb un xut per l’escaire dret del porter rapitenc.

 

L’Escola tenia el partit on volia. Al segon quart va sortir amb la mateixa intensitat i amb la possesió de la pilota. I va arribar el tercer, també de Manolo amb una acció similar a la del primer gol. L’Escola estava vivint els millors moments del partit, els dos primers quarts van ser un exemple del que s’ha de fer per competir en aquesta categoria.

 

Al tercer quart, sabíem que la Rapitenca sortiria a buscar la victòria. I així va ser, ja que va pasar de jugar amb un davanter i un mig, per un mig i dos davanters. Va ser quan l’Escola va fer-se fort defensivament per no permetre que la Rapitenca es posés dins del partit.

 

A l’últim quart, la dinàmica va ser una mica igual. La Rapitenca intentant retallar el marcador i l’Escola treballant quan no tenia la pilota i sortint combinant quan la aquesta era nostra. Gràcies a això, encara vam tenir dues accions per ampliar el marcador. Des del meu punt de vista, segurament ha estat el millor partit que ha fet aquest equip fins ara. 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz