Dues parts molt diferents
ALINEACIÓ

 

Costes (70'), Marc B. (70'), Joshua (70'), Joan (35'), R. Franch (70'), Jordi Aliau (70'), Jonathan (32'), Carles (60'), Eric (70'), Aleix (45’) i Albert Casanova (43’).

 

SUPLENTS: Salva (35'), Arnau (35'), Sergi Franch (30') i Carlos (35’).  

GOLS
Joshua
Carles
Carlos
1 punt
2 punts
3 punts

0-1  (1').

0-2  (12').

0-3  (28').

1-3  JOSHUA (52'). Després d'un xut des de la frontal de l'àrea gran.

RESUM

 

Si la setmana passada era un partit completíssim, aquesta setmana ha estat a l‘inversa. Sigui pel factor del vent, per la poca intensitat, o pel rival, però la primera part va ser de domini absolut de la Sénia. Durant els 35 primer minuts vam arribar 3 vegades sense perill i els de la Sènia 4 cops, aconseguint materialitzar les seves arribades amb 3 gols. Al final de la primera part l’Escola perdia 0-3.

 

A la represa, l’Infantil va sortir amb un altre esperit, actitud i caràcter. Vam estar tota la segona meitat arribant a l’àrea contrària, però solament vam aconseguir materialitzar una ocasió en gol. Al minut 52, Joshua va marcar després d’un fort xut des de la frontal, i posava el definitiu 1-3. Cal dir que si haguéssim jugat amb les mateixes característiques que durant la segona part i la sort ens hagués acompanyat, aquest partit l’haguéssim pogut guanyar clarament.

 

En resum, dos parts molt diferents. Una la cara i l’altra la creu. Felicitar a l’equip per la gran segona part que van dur a terme. 

ESPORTS  + VALORS=EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz