Bon joc davant del líder
ALINEACIÓ

 

Sergi Paulino (4q), David (2q), Leandras (2q), Biel (2q), Iker (2q), Ian (2q) i Joan (1q).

 

SUPLENTS: Ferran (2q), Victor (2q), Josep (2q), Pau (1q), Kike (1q), Dani (2q) i Guillem (2q).

 

BIEL. De falta directa.

IAN. Després d'un llançament de còrner.

IAN. Després d'una molt bona jugada col·lectiva. 

GOLS
Biel
Ian
Guillem
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

El partit es presentava com el més complicat de la temporada, ja que el líder ho havia guanyat tot amb golejades, però el nostre Benjamí va sortir molt valent al camp, i va fer un bon futbol.

 

Al primer quart, un dels millors quarts de la temporada, la pilota la va tenir més el nostre equip. Fruit d’aquesta superioritat, vindria el primer gol de Biel. Al llarg d’aquest primer parcial es fallarien moltes ocasions per part de l’Escola.

 

Al segon i tercer quart, els visitants van apretar una mica més, però el domini seguia sent per als locals, que vorien com el Jesús remuntaria el partit. L’últim quart, que també va ser un dels millors parcials de la temporada, l'Escola escurçaria distàncies amb dos gols d’Ian. En l’última jugada del partit, es desaprofitaría una ocasió molt bona per marcar.

 

En general m’agradaria destacar TOT l’equip per la gran actitud i el gran joc realitzat contra un Jesús Catalònia, que ho havia guanyat tot amb golejades. El nostre Benjamí és tot de primer any, i la lluita va ser molt igualada. Per això, els punts d'aquesta setmana els donaria a tot l'equip sencer.

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz