Intentar-ho fins al final

BON INICI, MAL FINAL. L'Aleví C va començar guanyant i va finalitzar el primer quart amb 1-0. Després del descans es van abaixar els braços. FOTO: JM Martí

ALINEACIÓ

Pau Forés (1q,2q,3q,4q), Luca (1q,3q,4q), Coco (1q,2q,3q,4q), Maxi (1q,2q,3q,4q), Ian (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q) i Oriol Garriga (1q,2q,4q).

 

SUPLENTS: Josep (2q) i Naiara (2q,3q,4q).

Pau Forés
Coco
Maxi
1 punt
2 punts
3 punts

 

1-0  MAXI (1r Q). Pau serveix de porteria a Coco. Aquest envia la pilota a Eric a la banda on connecta amb Oriol al mig. El petit benjamí canvia de sentit ràpidament cap a la dreta per a Maxi, que rep a l'espai i defineix amb un xut ras.

1-1  (2n Q).

1-2  (2n Q).

1-3  (2n Q).

1-4  (3r Q).

1-5  (3r Q)

1-6  (3r Q).

1-7  (3r Q).

1-8  (4t Q).

1-9  (4t Q).

1-10  (4t Q).

GOLS
RESUM

 

Partit complicat contra el segon classificat, que només havia perdut un partit, i contra el líder. L'Escola, però, va fer un inici fulminant, obrint el marcador al primer minut de joc, gràcies a una gran jugada col·lectiva iniciant des del darrere que va definir Maxi. Durant el primer quart, l'Amposta va tenir moltes dificultats per tenir la pilota i crear ocasions. L'equip estava defensant molt bé i va tenir alguna ocasió més per ampliar el marcador.

 

Al segon quart, l'Escola ja no va estar tant encertada des del punt de vista defensiu i l'Amposta va marcar 2 gols quasi seguits que van fer mal. A més, abans de marxar al descans, l'àrbitre va xiular un penal clar que els visitants no van desaprofitar per fer l'1-3.

 

La segona part no va ser gens bona. Molta precipitació i moltes errades defensives que van condemnar a l'equip. L'Amposta va anar guanyant confiança i va fer seu el partit en tots els sentits, mostrant la seva superioritat. L'Escola, a banda de les errades individuals i col·lectives, no complia el replegament defensiu i això ja va matar a l'equip.

 

Resultat dolorós per com va començar el partit i com va anar el primer quart. Però totalment just després de veure el bon joc dels visitants, que es van trobar amb un gran Pau Forés a la porteria. El petit porter va fer una actuació brillant per salvar al seu equip d'una golejada encara més greu.

 

Seguirem treballant per millorar! I amb el cap ben alt. Si un creu, es pot! Independentment del resultat, s'ha de donar la cara fins al final. Som l'Escola!

FOTO: Josep M. Martí Boyer

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz