Empat amb sabor a victòria !!

ACTITUD. L'Infantil B va donar una bona imatge a casa contra un bon rival. El partit va ser molt complet en tots els aspectes per part de tots. FOTO: Infantil B 

ALINEACIÓ

 

Nestor (70'), Marc B. (62'), Joshua (70'), Carlos (40'), R. Franch (70'), Jordi Aliau (55'), Jonathan (40'), Rollan (45'), Carles (45'), Eric (70') i Aleix (45’).

 

 

SUPLENTS: Salva (35'), Arnau (30'), Juan (30'), Didac (35’) i Albert Casanova (38’).

 

1-0  SALVA (50'). S'emporta una pilota per força i fa una vaselina al porter.

1-1  (61').

GOLS
M. Bertomeu
Jordi Aliau
Eric
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

 

Partit completíssim de l’Infantil B davant d'un equip físicament molt superior al nostre, i tercer classificat. El partit va sortir dominat per l'Ametlla de Mar al mig del camp, però l’Escola estava ben plantada sobre el terreny de joc, fent inútil les ocasions dels visitants.

 

Poc a poc es va anar equilibrant i sabíem que, tard o d’ hora, tindríem les nostres oportunitats. I així va ser. Al minut 18, l’Escola desaprofitaria un penal per posar-se per davant al marcador. Amb empat a 0 s’arribava al descans, després d'un joc al mig del camp de tu a tu.

 

A la represa vam sortir amb la mateixa dinàmica, i la balança es decantaria a favor nostre. Al minut 50, Salva feia pujar l'1-0 al marcador després d'una jugada de força, caràcter i qualitat. A partir d’aquí, vam poder materialitzar moltes més oportunitats al nostre favor, però desgraciàdament el físic tenia que aparèixer en un còrner, i així, l’Ametlla va establir l'empat al marcador, el qual ja no es mouria fins al xiulet final del partit.

 

Remarcar l’esperit de l'equip. Tots els jugadors van donar el 100%, per això l’empat té sabor de victòria. Cal afegir que l’Ametlla A només havia perdut a domicili davant dels dos primers classificats. 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz