Oportunitat perduda !!
ALINEACIÓ

 

Àlex (80'), Berti (60'), Eric (80’), Canya (60’), Arderiu (80’), Joan Maria (50’), Aleix (80’), Canos (50’), Aaron (80’), Dídac (50’) i Iker (80’).

 

SUPLENTS: Llambrich (30’), Pardo (30’), Mora (30’), Darwin (20’) i David Reverté (20’).

Iker
Arderiu
Àlex
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

1-0  IKER (20’). De cap des del punt de penal a centrada d’Aaron.

1-1  (48’).

1-2  (65’).

1-3  (67’)

1-4  (79’). 

 

 

RESUM

 

Partit després de l'aturada pel pont de desembre, que es presentava com una oportunitat d’enganxar-se al grup d’equips que tenim poca distància de puntuació.

 

La primera part, tot i no tenir un bon joc, va estar controlada pels locals, que ben posicionats al camp no deixaven crear ocasions als visitants. L’únic perill el creaven en les centrades de faltes ingènues fetes pels jugadors caveros i que donàven opcions de perill sense necessitat.

 

En una jugada aïllada en atac, Aaron va marxar del seu defensor, i va penjar una bona pilota al punt de penal, on Iker va prolongar per allunyar-la de la posició del porter, entrant l'esfèric pel costat del pal. El gol suposava l’1 a 0. Amb el resultat favorable s’arribaria al descans i, per primer cop en molts partits, es tenia avantatge al marcador.

 

A la segona part, l’equip va tenir una baixada d’intensitat que va fer que el Gavà empatés el partit i, després, amb dos gols quasi seguits, posés un 1 a 3 quasi definitiu.

 

Va tenir una opció Pardo de tornar a posar el partit a la Cava amb un penal fet sobre ell mateix, però que el xutaria directament fora per dalt de la porteria. Quedaven 15 minuts i el 2 a 3 hagués pogut fer pujar l’autoestima local i buscar l’empat. No van entrar i tampoc ho van fer dos clares ocasions d’Iker, que no va estar encertat davant del porter visitant.

 

Ja a l’últim minut, en una mala sortida d’Àlex, el Gavà va fer el quart i últim gol d’un partit, que deixa a la Cava com a últim classificat i que allunya un poc més a l'equip de la classificació.

 

El treball ha de seguir i continuar creent amb nosaltres mateixos, per tal d’intentar capgirar la situació actual. Encara queda molta lliga i el que no se’ns podrà retreure serà el treball i esforç de l’equip.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz