Desconcert inicial
ALINEACIÓ

Òscar, Ferran, Aleix, Roger, Adrià, Pau i Julià.

 

SUPLENTS: José Enrique, Oriol, Andreu i Marc.

GOLS

1-0  (1r Q). 

2-0  (1r Q).

3-0  (1r Q).

4-0  (2n Q).

5-0  (2n Q).

5-1  ALEIX (2n Q).

5-2  P.P. (2n Q).

6-2  (3r Q).

7-2  (3r Q).

7-3  ADRIÀ (3r Q).

7-4  ORIOL (4t Q).

7-5  ORIOL (4t Q).

7-3

RESUM

 

Molts de gols es van fer al camp de l’Ampolla la passada tarda de dissabte. Això va fer que el partit fos entretingut per als espectadors i emocionant per com va anar durant els quatre quarts. Els dos primers quarts van ser de domini de l’Ampolla, però els dos darrers quarts van estar més de la part del nostre equip.

 

Un inici molt fluix i no pels parcials que es van produïr, sinó pel treball i funcions que l’equip va desenvolupar al camp. Moltes errades de posicionament i de funcions específiques, van fer pujar cinc gols al marcador de l’Ampolla. Cal dir que el tercer gol es va produïr amb una clara rematada amb les mans, que malauradament no va apreciar l’àrbitre.

 

A mesura que anava avançant el partit el nostre equip va trobar l’atenció i la concentració per manifestar els aspectes que anem treballant i repetint al llarg d’aquest inici de temporada. Això va fer que la finalització en gol i domini del joc fes un tomb i es situés al costat del nostre equip.

 

Finalment no es va poder treure un resultat positiu, donat principalment pel desconcert inicial i l'avantatge en el resultat que va posar l’Ampolla.

 

Ànims i a seguir aprenent !!!

 

 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz