El premi a l'esforç

VICTÒRIA DE PRESTIGI. L'Aleví C es va retrobar amb la victòria contra un rival de la zona alta de la classificació, fent un gran partit amb treball. FOTO: I.Fraiz

ALINEACIÓ

Ian Martin (1q,2q,3q,4q), Luca (1q,2q,3q,4q), Fran (1q,2q,3q,4q), Victor (1q,2q,4q), Ian (1q,2q,3q,4q), Eric (1q,3q,4q) i Josep Fosch (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Jaume (2q,3q).

Eric
Ian
Jaume
1 punt
2 punts
3 punts

 

0-1  VICTOR (1r Q). Rep una passada en profunditat de Josep a la banda dreta i defineix amb un xut creuat.

0-2  IAN LEÓN (2n Q). Jugada semblant a la del primer gol, rebent des del sector dret i definint amb la punta de la bota.

1-2  (3r Q). 

 

GOLS
RESUM

 

Victòria amb patiment al final, però molt treballada en tots els sentits. L'equip va fer una primera part fantàstica, anant al descans amb un 0-2 a favor, i amb una Aldeana amb problemes per generar ocasions de gol. L'Escola tenia les línies molt juntes i això va dificultar als locals trobar espais.

 

A l'últim minut del primer quart, i després d'algunes arribades nostres, Victor va aprofitar una passada en profunditat de Josep per definir amb un xut creuat la sortida del porter. S'acabava el primer quart i l'equip va aconseguir un premi que donava molt d'oxigen a l'equip.

 

El segon quart va ser semblant al primer. L'Escola estava molt ben plantada i combinava molts registres futbolístics: joc en curt, joc directe, combinacions, contraatacs, per dins, per fora... I sobretot, molt ben replegats per poder defensar de cara i no deixar espais als locals.

 

El tercer quart va començar amb l'Aldeana decidida a buscar l'empat, i amb nosaltres acusant el físic lentament. Els locals van reduir distàncies i van posar els nervis al partit. No obstant, l'equip va jugar amb molt de seny i va resistir l'empenta des locals, que van tenir arribades sense finalització, menys en una ocasió on Ian Martin va fer una gran aturada per salvar l'empat. També l'Escola va tenir la seva oportunitat de sentenciar, però no es va tenir la sort. La victòria es va celebrar més amb el patiment final.

 

Aquests tres punts són el premi a l'esforç i a la insistència. Marxem de vacances de Nadal amb la moral alta i amb moltes ganes de seguir treballant per fer un bon 2015! Bones festes a tothom!

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz