Partit trampa

ENSURT AMB VICTÒRIA. L'Escola va aconseguir una victòria treballada a domicili (1-3), després de començar perdent el partit a Salou. FOTO: Aleví A

ALINEACIÓ

Aaron (1q,3q,4q), Gerard (1q,2q,3q), Manolo (1q,2q,3q,4q), Edgar (1q,10’), Marc (1q,2q,3q), Nil (1q,3q,4q) i Josep (1q,2q,3q,4q).

 

SUPLENTS: Salva (2q), Fran (1q,5’), Eric (2q,3q) i Albert (2q,4q).

Manolo
Nil
Gerard
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

1-0  (2n Q).

1-1  MANOLO (2n Q). Xut des de fora de l'àrea.

1-2  GERARD (3r Q). Rematada després d'un còrner.

1-3  MANOLO (4t Q). Un xut creuat dins de l'àrea. 

RESUM

 

Tot i que el resultat no va ser molt ajustat, va ser un partit que va costar treure endavant per part de l’Escola. Tant al primer com al segon quart, l’Escola va intentar tenir la pilota, de fet ho va aconseguir però no amb la rapidesa i fluïdesa que es necessitava per crear ocasions suficientment clares. En els dos primers quarts, els únics aproximaments a la porteria rival van ser xuts des de fora de l’àrea.

 

El Salou es va avançar al marcador al final del segon quart, cosa que hagués pogut complicar molt el partit. Però un minut més tard, Manolo va xutar des de fora de l’àrea, i al porter se li va escapar la pilota i es va tornar a igualar el marcador.

 

Al tercer quart la cosa ja va anar millor, i es van crear més ocasions de gol. A la sortida d’un còrner, Gerard va posar l'1-2 al marcador. A l’últim quart, el Salou va avançar una mica les línies, cosa que va facilitar-nos més espais, i en una internada de Manolo a l’àrea, es va aconseguir posar l'1-3 definitu amb un xut creuat. 

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz