Gran inici a la nova categoria

ELS MILLORS

Carla
Emma
Joana
1 punt
2 punts
3 punts
ALINEACIÓ

Emma (90'), Sandra (75'), Ada (90'), Peque (45'), Lara (83'), Carla (90'), Cris (75'), Júlia (90'), Ivette (60'), Joana (90'), Font (60').

 

SUPLENTS: Cinta (22'), Xula (10'), Alba (20'), Falcao (75'), Karen (30').

GOLS

0-1 Joana (21'). Joana rep una passada en profunditat i defineix amb un xut per baix de la portera.

0-2 Carla (29'). Amb un potent xut des de 30 metres.

0-3 Ivette (89'). Ivette rep dins l‘àrea petita després d'una passada de Cinta, i no perdona. 

RESUM

Partit molt disputat i de molta lluita de dos equips que van pujar l'any passat de categoria. Es va imposar la serietat tàctica de l'equip visitant tot i que l'equip local va intentar trencar les línies defensives de les caveres mantenint la possessió i fent circular la pilota amb molt criteri però, sense gaire èxit, ja que es topaven sempre amb un bloc molt ben plantat al camp. La Cava tenia les idees molt clares quan tenia la pilota, ja que va aprofitar bé els espais per fer dos gols consecutius durant la meitat de la primera part i, a més, no va perdonar el tercer.

A la segona part, l'equip visitant va anar en busca del tercer gol, ja que tenia més domini de la pilota i el bloc defensiu de la primera part va afluixar, cosa que va aprofitar l'equip de Viladecans, donant dos ensurts a la porteria d'Emma. El primer va ser una aturada d'un contra un, i el segon va anar al pal. Llavors, després d'un gran contraatac, les noies de la Cava van fer el 0-3 definitiu.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz