Molta possessió
ALINEACIÓ

Aaron (1Q,3Q), Gerard (1Q,2Q,3Q,4Q), Manolo (1Q,2Q,3Q,4Q), Edgar (1Q,4Q), Marc (1Q,4Q), Nil (1Q,2Q,3Q,4Q) i Josep (1Q,2Q,4Q)

 

SUPLENTS: Salva (2Q,4Q), Eric (2Q,3Q), Albert (2Q,3Q) i Alex (3Q)

Manolo
Gerard
Albert
1 punt
2 punts
3 punts
GOLS

1-0 Manolo (2nQ). Un contraatac conduït per Josep, que fixa al defensor i fa una assistència a Manolo que defineix amb l’interior pel costat del pal.

2-0 Manolo (4t Q). De falta directa.

3-0 Edgar (4t Q). Amb un xut ras i creuat de fora de l’àrea que entra per l’esquerra del porter.

RESUM

Va ser un partit on el rival va oblidar-se de la pilota i va centrar-se en el joc defensiu, esperant una transició ràpida. De fet, el primer gol es produeix després d’una contra del Pare Manyanet, que Salva atura molt bé i, posteriorment, surten Josep i Manolo responent l'anterior contraatac. Això va fer que l'Escola tingués molt de temps la pilota, cosa que va afavorir el transcurs del partit. No obstant, el rival acumulava tants jugadors al darrere que va ser difícil arribar a zona de finalització, produint els espais i circulant la pilota amb la suficient velocitat.

 

En l’últim quart van canviar les coses, el Pare Manyanet només va deixar un jugador en línia defensiva per intentar empatar el partit, i amb aquesta circumstància, Josep es va trobar amb una situació d'un contra un d’esquena a la porteria. Quan es va voler girar, li van fer la falta que Manolo, seguidament, va transformar amb el 2-0. Tot seguit, i quan l’equip rival va baixar una mica els braços, va arribar el 3-0, obra d'Edgar amb bon xut creuat.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz