- J.9: Ascó-INFANTIL B 1-1 (14/12/2013)
Resultat més que just !!
ALINEACIÓ

Costes (70), Prats (35), Marc Franch © (70), Lluís (40), Aitor (45), Benito (60), Roger (70), Pau (70), Sergi Franch (70) i Cabrera (70).

SUPLENTS: Albert (35), Forcadell (45), Alex (25) i Jonathan (25).

GOLS
Costes
Sergi Franch
Marc Franch
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 (42’). Aprofiten una errada de comunicació entre Costes i Marc Franch per marcar a plaer.

1-1 Xavi Forcadell (64’). De penal.

RESUM

L’Infantil B va aconseguir un punt valuós a Ascó davant el segon classificat de la lliga, després de fer possiblement el millor partit de la temporada, en què l'equip d'Aleix i Llàtzer van donar-ho tot per marxar amb el premi aconseguit.

 

Durant tot el partit, l’Escola va tenir el domini del mig del camp, cosa que facilitava la feina dels defenses. Així, solament a pilota aturada creaven perill els de la Ribera d’Ebre. A la primera part els visitants van tenir moltes aproximacions a la porteria contraria, gràcies a la gran possessió que tenien de pilota, però aquesta no volia entrar. D’altra banda els asconecs van arribar 2 vegades amb claredat a la porteria de Costes, però el meta solventava molt bé les accions. I amb el mateix resultat del principi s’arribava a la mitja part.

 

A la segona meitat va seguir la mateixa dinàmica i l’únic que va canviar va ser el resultat quan al minut 42 , hi havia una errada greu d’entesa entre el defensa Marc Franch i el porter Costes i així el davanter asconenc només va haver d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

 

L’Escola no es va rendir i va pujar encara més la intensitat, sabent que tard o aviat arribaria el gol. Així va ser, després de vàries internades per banda del Dídac Tena, en una va xutar i el defensa la va tocar amb les mans dins l’àrea. Xavi Forcadell, amb molta classe, transformava la pena màxima al minut 64. Així arribava l’1-1, resultat amb què acabaria concloent el partit.

 

Cal ressaltar el gran treball que va portar a terme tot l‘equip i sincerament felicitar-los a tots per creure’s que podien guanyar al colíder.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz