- J.2: Amposta B-INFANTIL B 0-3 (19/10/2013)
Cacen 3 punts en un partit trampa
ALINEACIÓ

Costes (35’), Marc Prats (45’), Marc Franch © (65’), Raül (65’), Roger (70’), Joseph (45'), Dídac (65’), Cabrera (65’), Sergi Franch (65’), Forcadell (65’) i Aitor (35’)

SUPLENTS: Albert (55’), Moreso (40’),  Jonathan (35’) i Benito (35’)

GOLS

ELS MILLORS

Cabrera
Sergi Franch
Raül
1 punt
2 punts
3 punts

0-1 Raül (28’). Didac li centra la pilota des de la dreta, rep al punt de penal i tot sol bat el porter per sota.

0-2 Dídac (59’).S'avança a la defensa i supera el porter amb una vaselina des de la frontal de l’area.

0-3 Forcadell (70’). Finalitza una contra, sol davant el porter.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

RESUM

L’Infantil B va realitzar un partit seriós davant d’un equip perillós, l'Amposta B, i el va guanyar a domicili per 0-3. Era potser el més complicat de la lliga, ja que a la pretemporada ja es van enfrontar i es va guanyar amb contundència, fet que podia provocar la relaxació de l’equip.

 

L’equip va saltar a per totes des del primer minut amb una bona dinamica de treball i una forta pressió al camp contrari, on teníem els ampostins reculats a la seva area. Als primers minuts es van enviar dues pilotes al pal, i no seria fins al 28’ quan Raül Franch batia el porter després d’una bona transició de pilota per banda dreta a càrrec de Dídac Tena.

 

A la segona part, més domini taronja i el resultat era enganyós, ja que no paràvem de tenir ocasió rere ocasió, totes errades, fet que provocava una petita intranquil·litat a l'Escola per por a què arribés l'empat en qualsevol jugada aïllada.  Finalment al minut 24 de la represa Dídac sentenciava el partit amb una molt bona vaselina. Aquest gol va provocar que l’Amposta deixés molt mes espais i Xavi Forcadell va sentenciar al darrer minut. Dos triomfs en dos partits i a destacar la la gran actitud i el gran mono de treball que aquest equip porta posat en cada partit.

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz