- J.22: INFANTIL B-Ebre Escola 0-1 (27/04/2014)
Últim partit de lliga amb derrota
ALINEACIÓ

Jonathan (35), Prats (70), Roger (70), Marc Franch © (70), Didac (70), Lluís (35), Sergi (70), Raül (70), Benito (55), Aitor (35) i Albert (35).

SUPLENTS: Costes (35), Alex (35), Pau (55) i Paulino (35).

GOLS
Marc Franch
Raül Franch
Roger
1 punt
2 punts
3 punts

0-1 (20’).

RESUM

L’Infantil B va perdre en l'acomiadament de la lliga amb mereixement ja que mai va mostrar el seu potencial i l’Ebre Escola en va tenir prou amb un gol al primer temps per emportar-se els últims punts en joc. Va ser el pitjor partit de la temporada per a l’espectador, amb dos equips sense motivació, ni ganes i sense cap al·licient.

 

L’única oportunitat de la primera part va ser el gol visitant, que va ser un regal per part de l’Escola, producte d’un mal refús defensiu que va deixar el punta visitant sol per superar a Jonathan i fer el que seria el 0-1 definitiu.

 

A la segona part tampoc va haver bon futbol però als 10 minuts finals l’Escola va treure el seu coratge i les ganes que no havia mostrat fins llavors i van tindre diverses ocasions per establir les taules al marcador però les va errar. Dídac va tenir l’empat en un xut a la frontal de l’àrea, i després va desviar involuntàriament amb el cap una rematada de Roger que anava camí de gol, en l’opció més clara del partit.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz