- J.6: Gandesa-INFANTIL B 2-2 (23/11/2013)
Un punt treballat i satisfactori
ALINEACIÓ

Costes (65), Prats (28), Marc Franch © (70), Raül (70), Dídac (70), Sergi (70), Cabrera (70), Aitor (28), Albert (42), Roger (70) i Forcadell (42). 

SUPLENTS: Pau (42), Jonathan (5), Benito (42), Joseph (20) i Alex (2’).

GOLS

ELS MILLORS

Sergi
Marc Franch
Benito
1 punt
2 punts
3 punts

0-1 Cabrera (11’). Remata una falta servida per Raül Franch.

1-1 (35’).

1-2 Pau (46’). Finalitza amb una vaselina després d’una passada entre línies de Cabrera.

2-2 (48’).

RESUM

L’Infantil B va treu un resultat positiu a Gandesa, empatant davant un equip lluitador, tot i que s’hagués pogut aconseguir els 3 punts però també podria haver-se tornat amb la derrota, vist el vist.

 

Durant la primera part l’Escola va tenir el domini complet de l’encontre. No es creaven gaire ocasions però es tenia la possessió, i hi havia la sensació que el gol podia arribar en qualsevol moment. Va ser al minut 11’ mitjançant una falta lateral servida per Raül Franch i rematada per Sergi Cabrera a l’àrea petita, creuant la pilota lluny de l’abast del porter.

 

Anava tot de cara, però tot just abans de la fi de la primera part el Gandesa aconseguia l’empat, degut a una badada de la defensa visitant després d’una falta, cosa que va provocar una alteració a l’estat de nervis a l’equip.

 

Al segon temps, els de la Terra Alta van sortir crescuts i tenien dues ocasions que feien pensar en la remuntada. Però Pau Casanova va pegar un cop de puny sobre la taula, després d’una bona combinació amb Sergi cabrera, que li feia una passada en profunditat i Pau aixecava la pilota per sobre del porter per anotar l’1-2.

 

S’havia posat el partit de cara de nou al 46’, però sols dos minuts després el Gandesa anivellava de nou el marcador. Amb l’empat el partit va ser d’anada i tornada fins el final. L’Escola va tenir les millors ocasions al tram final però no es va encertar, conformant-se de totes formes amb el punt aconseguit a un camp complicat.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz