- J.11: Perelló-INFANTIL A 1-9 (19/01/2014)
Campions d'hivern i de festes
ALINEACIÓ

Josep Prades, Curto, Tomas, Casanova, Sergio, Reverté, Gonell, Paulino, Pau, Joan Carles i Alex Perez.

SUPLENTS: Albert Mauri, Arnau, Ferran i Berto.

GOLS

ELS MILLORS

Joan Carles
Paulino
Albert Mauri
1 punt
2 punts
3 punts

0-1 Juan Carles (4').

1-1 (10').

1-2 Casanova (15').

1-3 Gonell (20').

1-4 Paulino (36').

1-5 Ferran (38').

1-6 Paulino (45').

1-7 Joan Carles (55').

1-8 Arnau (58').

1-9 Pau (61').

RESUM

L'Infantil A ha tancat la primera volta tots els partits guanyats i finaltzant-lo amb una gran golejada a un dels camps dificils com es el del Perelló, en plenes festivitats locals de Sant Antoni. Per aquest motiu els nois de l'Escola van rebre un trofeu per haver vençut el partit de festes.

 

Va ser un partit dominat de principi a fi i al minut 4 ja es guanyava amb gol de Joan Carles. Però els perellonencs van aprofitar una errada visitant per fer l'empat tot seguit. Les coses es van solucionar en una jugada assajada de córner en què Casanova feia l'1-2, era al minut 15. I cinc mes tard Gerard Gonell, ubicat a l'extrem en aquest partit, va fer el tercer. Abans de la mitja part El Perelló va disposar d'un corner que feia intervindre a Prades per evitar el 2-3.

 

Va ser un ensurt que va donar pas a una segona part en què l'Escola va sortir a per feina i als 20 segons de la represa, sense que la pilota la toqués ningú de l'altre equip, Paulino feia l'1-4.A partir d'aqui els caveros van desplegar un gran joc de toc i de ràpida circulació de pilota, plantant-se molt facilment a la porteria local i finalitzant amb efectivitat, ampliant el marcador fins l'1-9 que va ser el resultat final.

 

Cal destacar el debut a futbol 11 dels alevins Tomas, Albert Mauri i Berto que van jugar molt bé en el seu primer partit, tot i no haver pogut entrenar-se amb l'equip.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz