- J.7: Aldeana-FEMENÍ F7 3-2. (23/11/2013)
ALINEACIÓ

Gemma (70), Mirey (38), Navarro (58), Mar (33), Xula (54), Anna (54) i Eva © (63).

SUPLENTS: Ylènia (24), Flor (19), Alba (16), Emma (33) i Castells (28).

GOLS
Bon joc i gran millora sense premi

LES MILLORS

Eva
Gemma
Anna
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 (14'). Xut que rebota en Navarro i la davantera local rep sola davant de Gemma i la supera amb un xut ajustat.

1-1 Xula (22'). Cavalcada d'Anna per banda dreta, passada enrera a Xula que xuta al pal i marca aprofitant el refús.

1-2 Ylènia (39'). Contra en què fa la paret amb Anna i marca amb un xut col·locat que supera la sortida de la portera.

2-2 (47'). Pilota perduda al migcamp i la davantera rep a l'esquerra i fa un xut creua que es col entre les cames de Gemma.

3-2 (60'). Paret a la frontal, Navarro no talla l'acció, i la jugadora local afusella Gemma en l'u contra u.

RESUM

No se li pot retreure res al Femení B de l'Escola Delta que ho va donar tot al camp de l'Aldeana, en un dia de nou amb molt vent, i tot i marxar amb una derrota per la mínima, 3-2, l'equip pot estar satisfet d'haver-ho donat tot i haver plantat cara a un dels equips punters de la lliga. Les noies caveres van merèixer puntuar però es van deixar remuntar l'1-2 al segon temps, degut a errades defensives que de ben segur s'aniran solucionant.

 

La Cava va tenir més ocasions al còmput global del partit però la nostra portera Gemma va haver d'intervindre més i des de ben aviat ja que al minut 1 ja va evitar l'1-0 amb una bona estirada. El partit era entretingut, amb arribades a les dues portes, Mar ho intentava de lluny per part visitant al 3' i poc després Gemma tornava a fer una bona aturada. 

 

A partir d'aquí el domini va ser cavero amb grans jugades per banda dreta d'Anna i Mirey, que va agafar la seguida del partit de dimecres contra el Sant Jaume i s'atrevia en tot moment a profunditzar pel lateral, com també ho anava fent Mar pel costat esquerre. Xula provava sort amb un xut des de la frontal primer i amb una vaselina després d'una sortida en fals de la portera aldeana que s'escapaven per poc.

 

​Anna també fregava el gol en una rematada creuada, però quan més prop semblava el 0-1 es van avançar les locals. Jugada de mala fortuna per a La Cava ja que, en un xut sense perill, la pilota rebotava a la nostra defensa i li queia a la punta grogueta que estava sola davant Gemma i la superava.

 

L'equip, lluny d'enfonsar-se va anar a buscar l'empat, i entrava Castells al camp. Era el primer partit en què la davantera era suplent en lliga, degut a unes molèsties al peu. Ella va tenir la millor ocasió en una jugada d'Anna per banda, cedia a Xula i aquesta li passava la pilota per a què la 22 xutés fora per poc. En una jugada idèntica al 22' va arribar l'empat: Anna tornava a trencar la defensa local en velocitat, i tornava a veure l'arribada de Xula que xutava de primeres al pal, però recollia el refús sobre la línia de gol i posava l'1-1 al marcador.

 

Fins el descans no hi va haver cap ocasió més a cap de les dues porteries i amb 1-1 va començar la segona part en què Ylènia entrava fresca al partit. La Cava pressionava, tot i tenir el vent en contra en aquest període, i Eva, capitana i líder de l'equip en aquest partit, va tenir una ocasió clara amb una vaselina als primers minuts. I quan només se'n portaven 4 arribava l'1-2. Contra de llibre, ben portada per Ylènia i Anna que feien una paret i la 15, sola davant de la portera marcava amb un xut col·locat. Una altra assistència per a Anna que aquesta setmana participava en els 6 gols marcats per l'equip, als 4 contra el Sant Jaume i als 2 a l'Aldea, un èxit de la número 14 tot i ho haver pogut sucar.

 

El matx es posava molt de cara per a les blanc-i-blaves i entre Flor, Navarro i Eva subjectaven bé l'equip defensivament i es confiava en posar més distància al marcador en alguna contra com en una altra acció d'Ylènia. Però es va donar descans a Eva i es va apostar per jugar amb doble pivot per mantenir la possessió i va sortir malament. En dos minuts l'Aldeana va avisar primer amb una vaselina que va sortir fora per poc i després va igualar el resultat. Pilota perduda al mig camp, internada per banda esquerra de la local Arantxa que amb un xut ras sorprenia Gemma, pel primer pal i per sota les cames.

 

Les locals es van crèixer i van tenir els seus millors minuts, creant ocasions clares a les que sempre responia Gemma amb aturades espectaculars que mantenien a La Cava en el matx. Emma amb un centrexut va poder tornar a posar l'equip per davant però el vent se'n va encarregar de frenar la pilota quan agafava camí de gol.

 

​A la jugada següent una bona acció col·lectiva de l'Aldeana deixava sola a Andrea davant Gemma, després de trencar a Navarro amb una finta, i la capitana aldeana feia el 3-2 que acabaria donant el triomf a les locals. Anna encara va tenir una arribada en què la portera va refusar el seu xut a córner i Alba també va poder tenir l'empat a les botes, però va trigar a xutar, quan ho tenia tot de cara, i li van prendre la cartera. La Cava va morir a l'area aldeana en busca d'un punt que no va arribar però amb la satisfacció d'haver lluitat, fent un bon joc, millorant molt les sensacions deixades el cap de setmana anterior a Alcanar i amb la convicció de què els fruits a l'esforç de l'equip es recolliran ben aviat.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz