- J.22: FEMENÍ F7-Olímpic ME 4-1 (13/04/2014)
La millor manera d'acabar la lliga
ALINEACIÓ

Emma, Anaïs Navarro ©, Eva, Anna, Mireia, Mar i Julia.

SUPLENTS: Joana i Kessia.

GOLS
Eva
Júlia
Késsia
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 Joana (32’). Xut des de l’esquerra que entra fort pel primer pal.

2-0 Mar (33’). Mar lluita una pilota dividida dins l’àrea, se la queda i la xuta col·locada.

3-0 Eva (42’) Xut des del mig camp que agafa molta alçada i sorprèn la portera per sobre.

3-1 Eva p.p. (43’). Desvia desafortunadament un xut rival, despistant a Emma.

4-1 Júlia (68’). Jugada de Kessia, refús de la defensa i la portera, i Júlia atenta remata a gol.

RESUM

Les noies del Femení F7 de l'Escola ho van donar tot en l’últim partit de lliga, on no van merèixer per a res una altra derrota i el futbol es va portar be amb elles ja que es van imposar a l’Olímpic per 4-1. Va ser diferent a partits anteriors en què es jugava gairebé tan be com en aquest i no s’aconseguia la victòria de cap manera. Però aquesta vegada si, sumant la segona victòria consecutiva.

 

Des del minut 1 l’equip va sortir a per totes, amb molta intensitat, amb molta pressió, però sobretot tenint la pilota i intentant crear jugades d’atac. Dos gols al tram final del primer temps de Joana i Mar van posar el partit de cara al descans. El 2-0 va permetre jugar amb tranquil·litat el segon temps i jugar amb el resultat.

 

A la porteria va jugar Emma que va salvar uns quants gols. Gran partit de la portera de l’equip de futbol 11 que ens va venir a donar un cop de mà i sense ella no hagués estat possible aquesta victòria. De centrals van exercir Eva i Anaïs Navarro, i totes dues van fer un dels millors partit de la temporada, amb una defensa solida i amb ganes de jugar la pilota.

 

Al centre del camp va jugar Anna i Kessia, repartint el joc amb fluïdesa i comoditat i treballant moltíssim per a l’equip.A les bandes Mireia, Mar i Joana, molt bon treball per part de les tres, amb molts desbordaments i col·laborant moltíssim tant en atac com en defensa. I al davant va jugar la petita del nostre equip, Júlia, que cada cop va millorant més i el seu treball i esforç es veu reflectit dintre del camp.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz