- J.15: FEMENÍ F7-Tortosa Ebre 1-5 (09/02/2014)
No es va sortir de darrera
ALINEACIÓ

Gemma, Anaïs Navarro ©, Joana, Eva, Mireia, Anna i Julia.

SUPLENTS: Anaïs Castells, Ada i Mar.

GOLS
Castells
Mireia
Ada
1 punt
2 punts
3 punts

0-1 (7’). De xut de fora l'àrea.

0-2 (13’). Pilota que no controla bé Anaïs Navarro en defensa i la davantera es planta sola davant Gemma i la supera.

0-3 (17’). En una contra.

1-3 Anaïs Castells (26’). Pressiona una pilota a la defensa, que no cedeix bé a la portera, i roba per marcar a plaer.

1-4 (39'). De vaselina.

1-5 (50'). De xut des del costat dret, quasi sense angle.

RESUM

Partit amb domini clar per part del Tortosa Ebre, amb La Cava sense tenir gaire clares moltes coses i amb l’equip molt endarrerit durant tot el partit i això ens perjudicava tant a l’hora de defensar com de crear un atac quan es recuperava una pilota. Per això el resultat final de triomf tortosí per 1-5 va ser just.

 

Destacar el partit de Gemma que tot i no entrenar, i tot i haver-li fet cinc gols, va evitar que ens en facin molts mes amb molt bones aturades.

 

A la defensa van jugar Anaïs Navarro i Eva, també van jugar Ada i Joana en alguna ocasió, però una defensa molt endarrerida que comportava que ens creessin moltes ocasions de gol, tot i que gràcies a elles també es va evitar que ens marquessin més gols evidentment.

 

Al centre del camp van jugar Anna i Ada i en alguna ocasió Julia, intentant repartir el joc com podien, però el Tortosa va ser molt superior al centre del camp i es volia jugar amb moltes conduccions arran d’això hi van haver moltes pèrdues de pilota.

 

A les bandes van jugar Mireia, Joana i també ho van fer Mar i Julia. Intentant jugar per bandes però moltíssimes vegades sense opcions de passada i això produïa pèrdues de pilota, tot i que es van fer algunes jugades de perill per banda que no es van poder finalitzar amb gol.

 

Al davant va jugar Julia i Anaïs Castells, que van intentar finalitzar totes les ocasions que van tenir. Però amb la mala sort de marcar només un gol.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz