- J.6: Alcanar-FEMENÍ F7 8-2. (17/11/2013)
ALINEACIÓ

Gemma (70), Sandra (41), Navarro (54), Mirey © (58), Xula (49), Alba (41) i Castells (41). SUPLENTS: Ylènia (48), Flor (46) i Mar (42). 

GOLS
Molt Alcanar i poca actitud

LES MILLORS

Ylènia
Flor
Castells
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 (4').

2-0 (10').

3-0 (18').

4-0 (25').

4-1 Ylènia (26'). Roba la pilota a la defensa i supera la portera amb un xut potent.

5-1 (50').

6-1 (50').

7-1 (52').

8-1 (54').

8-2 Castells (69'). Falta que xuta Flor, refusa la portera, Ylènia remata de cap al pal i Castells atenta marca a boca de gol.

 

RESUM

El femení de F7 de l'Escola va fer el pitjor partit de la temporada a Alcanar, d'on va sortir golejat per un clar 8-2, resultat que feia justícia al gran partit que van fer les locals i a la falta d'actitud de les caveres que ben aviat es van veure per sota al marcador i no van oferir massa resistència. 

 

Les canareves van sortir fortes des de l'inici i ja al minut 1 remataven al pal. La veterana Mireia portava tot el pes atacant del seu equip i al minut 4 donava l'assistència de l'1-0 i al 10 ella mateixa feia el segon. Incapaces d'aturar-la, les joves blanc-i-blaves veien com de nou de les seves botes naixia l'assistència de dos gols més, 3-0 al minut 18 i el quart al 25.

 

La Cava havia arribat poc a la porta local, tenint Flor l'ocasió més clara amb un xut en vaselina que la portera va salvar in extremis. Però van marcar un minut després del 4-0. Rematada clara de Castells que blocava la meta però servia malament en curt a una defensa i Ylènia, llesta, robava i marcava.

 

Al segon temps va canviar l'actitud de l'equip de l'Escola i van sortir més concentrades al partit, tenint ocasios de Navarro de falta i de Flor en una contra, per reduir el desavantatge. Però al minut 15 va arribar el 5-1 i La Cava es va enfonsar, rebent 3 gols més en 4 minuts. El marcador de 4-1 al minut 50 passava a ser de 8-1, al 54', producte de la desconcentració de les noies.

 

Les locals van frenar amb l'entrada de nou al terreny de joc d'Ylènia que en els 48 minuts que va disputar va tenir un parcial al marcador de 2-2, sent la millor jugadora visitant. Amb ella va arribar també el segon gol de l'Escola al darrer minut. Falta sobre Alba que xutava Flor, la portera l'aturada, Ylènia rematava amb el cap el refús però el pal impedia el seu segon gol. Per sort, l'oportunista Anaïs Castells estava atenta a la jugada i lluitava per avançar-se a les defenses i les porteres i fent entrar la pilota a porta, amb el seu peu dret.

 

Resultat dur que toca oblidar i partit que s'ha de tenir en compte per millorar les errades comeses cara als propers compromisos. El més imminent aquest dimecres, contra el Sant Jaume, en la recuperació del partit suspès a la jornada 3. Es disputarà al nostre camp a les 19.30h.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz