- J3: CADET B-La Sénia 0-2. (20/10/2013)
ALINEACIÓ
GOLS

0-1 (39'). Aprofitant una errada defensiva al final de la primera part.

0-2 (70'). De cap a la sortida d'un córner.

Alex (80'), Joan (50’), Canya (80’), Berti (70’), Móra (70’), J.Maria (40’), Arderiu (55’), Devon (80’), Raül F. (80’), Jaume (65’) i Pardo (60’)

SUPLENTS: Marc Torne (40’), Aleix Franch (40’), Guillem Pujol (30’), David Curto (30’) Raul Gilabert (25’).

ELS MILLORS

Joan
Canya
Berti
1 punt
2 punts
3 punts
Perjudicats per la falta d'encert
RESUM

Els dos equips invictes del grup, La Cava i La Sénia es veien les cares al camp dels primers. Un duel que es va decidir per la punteria que els seniencs sí van tenir i no els locals que van perdre el primer partit de la temporada. 

 

I això que el matx començaria bé per als caveros que als 8 minuts tenien un lliure indirecte dins l'àrea que Raül F. no va encertar. Era un partit intens però sense cap dominador clar de la pilota. Al minut 20, de nou Raül la tindria, en un u contra u que el porter senienc li aturava. L’equip local va estar molt correcte en defensa, però a la darrera jugada del primer temps, una errada de marcatge permetia el 0-1.

 

La segona part, una rèplica de la primera: molta intensitat, poc joc. Mentre l’equip local perdonaria alguna nova ocasió, al minut 70, de la sacada d’ un corner, arribava la sentència visitant. Fins al final encara ho van intentar els d'Íker, però de nou Raül F. va fer lluir el porter i el pal va evitar també almenys el gol de l'honor cavero.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz