- J.2 Copa: Ampolla-CADET B 2-2. (12/04/2014)
ALINEACIÓ
GOLS

0-1 Curto (10’). A passada de la mort d'Àlex Pérez.

0-2 Raül Gilabert (19'). Finalitza una bona acció col·lectiva.

1-2 (40’).

2-2 (41’).

Costes (80), Torné (80), Gonell (80), Joan Maria (80), Berti (80), Perez (80), Curto (70), Jaume (80), Canalda (80), Reverté (60) i Raul G. (65’).

SUPLENTS: Edgar Subirats (45’).

Jaume Franch
Joan Maria
Raül Gilabert
1 punt
2 punts
3 punts
Al bon partit li va faltar efectivitat
RESUM

El Cadet B es va haver de conformar amb l'empat a l'Ampolla, tot i haver estat el millor sobre el terreny de joc. Els nois de l'Escola van deixar-se igualar el 0-2 amb el que manaven abans dels primers 20 minuts, amb dos gols psicològics: un al final del primer temps i un just al tornar de la mitja part. La falta d'encert de cara a porta va mantenir el 2-2 fins a ser definitiu.

 

El partit, però, va començar amb domini local que va perdonar en els primers compassos. Però la resposta de l'Escola va ser letal, ja que una molt bona asistencia de Joan Maria va fer que Àlex Pérez donés la passada de la mort a Curto que feia el 0-1. A partit d'aquí els d'Íker Díaz van desplegar el millor joc de la temporada en una gran primera part, amb el domini total de la pilota. En una bona jugada de tot l'equip seria Raül Gilabert qui anotava el 0-2.

 

Tot i el domini visitant, al darrer minut de la primera part L'Ampolla feia l'1-2. I per a més dolor, al primer de la represa empataven després d'un mal refus de la defensa de l'Escola. L’Escola no es va venir avall i va seguir tenint la pilota però amb menys fluïdesa que al primer temps, degut a la davallada física de l'equip que sols comptava amb 12 efectius. El partit podria haver canviat al darrer minut quan Jaume Franch va ser objecte d'un clar penal que l'àrbitre no va veure. Tot i no haver guanyat, l'equip va poder marxar content per la imatge oferta.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz